tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Το ανακτορο καινουριο ειναι; Δεν το θυμαμαι...Πες μου ότι πήγαινες και στο ανάκτορο..
Πες το μου, σε παρακαλώ!
Το ανακτορο καινουριο ειναι; Δεν το θυμαμαι...Πες μου ότι πήγαινες και στο ανάκτορο..
Πες το μου, σε παρακαλώ!
Ετσι Χρησταρα , ετσι !!!!!!και στο poison και στη new place και στο rebound στην πλατεία Αμερικής
Καλοκαίρι ήταν και έξω. Τώρα όμως, μου ήρθε μια πολύ καλή ιδέα...Αν είχες πάει θα το θυμόσουν... Να μας πει ο Τριπάκιας αν σύχναζε...
Ένζο μέσα ή έξω? Έχει διαφορά!
E ναι ρε γκτσου... για εμάς τις έφηβες είναι, όχι για εσάς τους παππούδες!!!Καλά το κομμάτι δεν ακούγεται αν είσαι πάνω από 16 ίσως, αλλά η γκόμενα αξίζει...
Συγνωμη αλλα στο Enzo πηγαινα πολυ συχνα και μεσα και εξω μια χαρα ηταν.Δε το θυμάμαι αυτό όχι....! Έχω πάει όμως και στο Enzo
Το club 22 επι εποχης Ταμπακη σου κανει;
Άκου εσύ τη μουσική, να πάω εγώ να ακούσω κάτι πιο ποιοτικό με το κορίτσι...E ναι ρε γκτσου... για εμάς τις έφηβες είναι, όχι για εσάς τους παππούδες!!!
Καλά, άκου τώρα τον υπέρηχο του μπέμπη να ηρεμήσεις!!!Άκου εσύ τη μουσική, να πάω εγώ να ακούσω κάτι πιο ποιοτικό με το κορίτσι...
Το club 22 επι εποχης Ταμπακη σου κανει;
Έχεις κάτι με τους "Εραστές Δυτικών Προαστίων"???Που τα ξεθαψατε ολα αυτα τα μαγαζια ....το Μπουρναζι ηταν η μονη περιοχη που οι μπακουρες στα κλαμπ, πηγαινες να φυγεις κ σε πιαναν απο τα χερια για να σε κρατησουν να σε καμακωσουν.'Που πας μωρο ...και γιατι φευγεις απο τωρα....και αυτο το τατου στον ωμο σου ειναι το σημα της ΑΕΚ-ΠΑΟΚ? (ξερναω παντα με αυτη την ατακα)"
Πολυ πεφτουλες ομως!!!
ήημααρτονΠου τα ξεθαψατε ολα αυτα τα μαγαζια ....το Μπουρναζι ηταν η μονη περιοχη που οι μπακουρες στα κλαμπ, πηγαινες να φυγεις κ σε πιαναν απο τα χερια για να σε κρατησουν να σε καμακωσουν.'Που πας μωρο ...και γιατι φευγεις απο τωρα....και αυτο το τατου στον ωμο σου ειναι το σημα της ΑΕΚ-ΠΑΟΚ? (ξερναω παντα με αυτη την ατακα)"
Πολυ πεφτουλες ομως!!!
Ε όχι και καινούριο! Παλιά καραβάνα! Πως σου ξέφυγε εσένα??Το ανακτορο καινουριο ειναι; Δεν το θυμαμαι...
Αναλόγως πως διασκεδάζει κανείς! Πάντως τα χεις γυρίσει όλα έτσι??Συγνωμη αλλα στο Enzo πηγαινα πολυ συχνα και μεσα και εξω μια χαρα ηταν.
;