panpan
Member
Καληνύχτα κοριτσάκια
Last edited by a moderator:
Καληνύχτα κοριτσάκια
Του Παρλιαρου να την φερεις στην Κραφτ.... (θα σου φερω πελατακια να δοκιμασουν)Θα με βαλεις στο τριπακι να τις φτιαξω και τις δυο!
Ωχ μη αγχωνεις!Του Παρλιαρου να την φερεις στην Κραφτ.... (θα σου φερω πελατακια να δοκιμασουν)
Μα δεν εχεις δει ΠΟΤΕ το hell's Kitchen??? Ο Gordon Ramsey και ο Αδολφος ειναι προτυπα μου......Ωχ μη αγχωνεις!
Δεν υπάρχει πιο άχρηστη από την Αργυρώ στη ζαχαροπλαστική τουλάχιστον! Αίσχος!Xειροποιητο απο τα χερια σου;
Αστειευομαι. Δε χρειαζετα. Παντως εγω αυτη τη Παβλοβα θα τη φτιαξω, την εμπιστευομαι την Αργυρω, ετσι κι αλλιως ουτε εγω ειμαι σεφ.
Τα δικά σου τα σχόλια (στα δικά μου σχόλια), έτσι κι αλλιώς, δεν τα καταλαβαίνω. Οπότε, είτε τα κάνεις, είτε δεν τα κάνεις, εν και το αυτόν (για να μην παιδεύεσαι τζάμπα στο λέω). Και είναι απολύτως ειλικρινές αυτό που λέω, χωρίς ίχνος ειρωνίας και χωρίς παρεξήγηση. Απλά, δεν...Ποιο ??? Μη γινομαστε και προστυχοι
Δεν πειραζει ειναι ζωδιακο το θεμαΤα δικά σου τα σχόλια (στα δικά μου σχόλια), έτσι κι αλλιώς, δεν τα καταλαβαίνω. Οπότε, είτε τα κάνεις, είτε δεν τα κάνεις, εν και το αυτόν (για να μην παιδεύεσαι τζάμπα στο λέω). Και είναι απολύτως ειλικρινές αυτό που λέω, χωρίς ίχνος ειρωνίας και χωρίς παρεξήγηση. Απλά, δεν...
Προσεχε να ξεπιαστεις! Σε 3 μερες φευγειςΕίμαι πιασμενη ολόκληρη .... Νευροκαβαλικεμα