Κοκα κολα;Πρώτα το βράζεις για να μαλακώσει,μετά το ξεφλουδίζεις, το κόβεις σε κομμάτια , τα βάζεις σε ένα ταψί με ένα κουτάκι κοκα-κολα , ζάχαρη μπόλικη, κονιάκ κανέλλα και γαρύφαλα. Νομίζω δε θέλει κάτι άλλο. Η κοκα-κόλα με τη ζάχαρη θα γίνουν σιρόπι μετά και θα μοσχοβολήσει ο τόπος.
Το'χεις;
Ε ωρα στο περιπου ρωτησα. Που γυρναω το κουμπι δεν μου πες...Ναι, κοκα-κολα.
Προθέρμανε το φούρνο στους 200 για κανα δεκάλεπτο και μετά βάλε το ταψί μέσα για κανά 20λεπτο, αναλόγως, μέχρι να ροδίσει. Η μαγειρική/ζαχαροπλαστική θέλει μάτι και μύτη, δε γίνεται με το manual ανά χείρας.
Στον αερα μια χαρα θα γινει.Ε ωρα στο περιπου ρωτησα. Που γυρναω το κουμπι δεν μου πες...
Ε ρε έπρεπε να κάνω γιο, να τον βγάλω έτοιμο στην κοινωνία.Ε ωρα στο περιπου ρωτησα. Που γυρναω το κουμπι δεν μου πες...
Ποιος ειναι ο αερας... ο ανεμιστηρας;Στον αερα μια χαρα θα γινει.
Nαι αυτο ο συμβολο εχει. Και ο ανεμιστηρας με μια γραμμουλα απο κατω ειναι "αερας απο κατω" για τα κεικ σουΠοιος ειναι ο αερας... ο ανεμιστηρας;