chrisbd
Member
Ωχ σε λίγο πάλι γκόμενοι θα φιγουράρουν........
Το οφ-τόπικ θα ζήσει μεγάλες στιγμές...αλλά δε ξέρω σε ποιο φόρουμ, στο travelstories θα'ναι, στο justbabies.gr, δε ξέρω...Και που να γεννήσετε.... τότε να δεις λάλημα από το ξενύχτι!!!![]()
Σήμερα θα βάλουμε εμείς γκόμενες..κατά προτίμηση οδοντιάτρους.Ωχ σε λίγο πάλι γκόμενοι θα φιγουράρουν........
ερχεται ο πρωτοςhttp://www.pangalos.gr/portal/wp-content/uploads/pangalos2.jpgΩχ σε λίγο πάλι γκόμενοι θα φιγουράρουν........
Αύριο θα χει δικαστίνες,Σήμερα θα βάλουμε εμείς γκόμενες..κατά προτίμηση οδοντιάτρους.
Dικαστίνες ε...πωπω...Αύριο θα χει δικαστίνες,
μεθαύριο εφοριακούς
κ.ο.κ
ο Ινδός από το July, το August ή το September goes Bollywood????? όπως και να έχει ψηφίζω Josh !!!!!!! έρωτας τρελός από το yooung riders ακόμα!!!!!O Ινδός!![]()
Και μιας και το γυρίσαμε στα ανέκδοτα....
- Μπορείς να μου πείς ποιο είναι το σαιτ της Εκκλησίας?
- Γιατί, τι το θες?
- Γιατί θέλω να "κατεβάσω" κάτι καντήλια!![]()
Δηλαδή? Να βάλουμε κανά Μάκη, κανά Σταμάτη, κανά ουισκάκι τύπου ας πούμε?GTS, εμείς εδώ στο οφ-τοπικ είμαστε λαικατζες, το ξέρεις?![]()
Ναι,και σύμφωνα με τις φώτο που ποστάρεις οσονούπω θα το διαβάζεις και ως τα ΜασταροχώριαΚαλά, αυτό το τόπικ " Τα Μαστοροχώρια της Κόνιτσας" μόνο εγώ το βλέπω σαν " Τα Μαστουροχώρια της Κόνιτσας" ?