maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Μάλλον δεν κατάλαβες ότι ο άνθρωπος ξεφτιλίζει την Τσαπανίδου και στο πρόσωπό της όλο το μιντιακό οχετό.
Μπορεί απλά να μην πάει..Απλώς μου φαίνεται πολύ εκνευρισμένος γιατί τον καλούν να μιλήσει για πολλαπλή φορά για κάτι που έχει δηλώσει εδώ και 30 χρόνια..
Ναι αλλά οι δημοσιογράφοι που πήγαν σπίτι του (μπορεί ακόμα και με άλλο πρόσχημα, μην είσαι σίγουρη ότι ήξερε τι θα τον ρωτήσουν) όφειλαν να είναι ενήμεροι για το ότι είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, καλότροπος μεν, αλλά που δε χαρίζει τα λόγια του. Και τον Ελύτη τεμπέτη τον έχει πειΜπορεί απλά να μην πάει..
Προφανώς και το γνώριζαν εξ' ου και η υπομονή της Τσοπανίδου.Ναι αλλά οι δημοσιογράφοι που πήγαν σπίτι του (μπορεί ακόμα και με άλλο πρόσχημα, μην είσαι σίγουρη ότι ήξερε τι θα τον ρωτήσουν) όφειλαν να είναι ενήμεροι για το ότι είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, καλότροπος μεν, αλλά που δε χαρίζει τα λόγια του. Και τον Ελύτη τεμπέτη τον έχει πει
Υπάρχει και απλούστερος τρόπος: Αντικαθιστάς το παπούτσι με μια διπλωμένη πετσέτα, την ακουμπάς στον τοίχο, και κτυπάς πάνω της το μπουκάλι. Το έχω δοκιμάσει και λειτουργεί το ίδιο καλά.Καλημέρα..
Αν ξεμείνετε απο τιρμπουσόν υπάρχει τρόπος αρκεί ένα ανδρικό παπούτσι..
Astuce pour ouvrir une bouteille de vin - YouTube
και γυναικείο ίσως αλλά χαμηλοτάκουνο γιατί το ψηλοτάκουνο θα τρυπήσει τον τοίχο..
Καλά κρασιά..
Θες να μου πεις ότι ο ίδιος δεν έχει την αλαζονική συμπεριφορά κάποιου που θέλει να ξεχωρίζει? Δυστυχώς (ή ευτυχώς) οι περισσότεροι καλλιτέχνες την έχουν.«Είμαι εναντίον της κάθε τιμητικής διάκρισης απ' όπου και αν προέρχεται. Δεν υπάρχει πιο χυδαία φιλοδοξία από το να θέλουμε να ξεχωρίζουμε. Αυτό το απαίσιο "υπείροχον έμμεναι άλλων", που μας άφησαν οι αρχαίοι.»
Αυτό πιστεύει ο άνθρωπος, τι τον πρήζουν;
Δεν πήγε αυτός. Αυτοί πήγαν.Μην πας ρε άνθρωπε αν δεν γουστάρεις..
Τι θα πει αυτό (το υπογραμμισμένο)? Ποιός του απέδωσε αυτόν τον "τίτλο"? Ποιός ξέρει πραγματικά ποιός είναι ο Ντίνος Χριστιανόπουλος? Νούμερα ήθελαν να κάνουν οι άνθρωποι, νούμερα έκαναν (ή έγιναν - όπως το πάρει κανείς).Προσωπικά το ότι είναι άνθρωπος της τέχνης (μην χέσω ξαναλέω) με αφήνει παγερά αδιάφορη.