Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Έτσι, έτσι...Είναι τουλάχιστον ντροπή να τελειώνεις τη σχολή σου στο προβλεπόμενο έτος....
Εγώ τη δική μου την είχα κάνει Ιατρική και πίστεψέ με δεν ήταν...
Έτσι, έτσι...Είναι τουλάχιστον ντροπή να τελειώνεις τη σχολή σου στο προβλεπόμενο έτος....
θα συμφωνησω αλλα μη το παρακανεις σαν και μενα, εγω οπως γνωριζει καλα η nedelja την εκανα ιατρικη και ειδικοτητα......Είναι τουλάχιστον ντροπή να τελειώνεις τη σχολή σου στο προβλεπόμενο έτος....
Κι εγώ προς αυτήν την κατηγορία τείνω...όχι ότι είναι και η προτεινόμενη βέβαια όπως λες κι εσύ αλλά υγεία και ταξίδια πάνω απ όλαθα συμφωνησω αλλα μη το παρακανεις σαν και μενα, εγω οπως γνωριζει καλα η nedelja την εκανα ιατρικη και ειδικοτητα......
προσεχε βεβαια τα ταξιδια γιατι εγω πηγα π.χ ταξιδι θεσσαλονικη για λιγες μερες και εκατσα σχεδον 3 χρονιαΚι εγώ προς αυτήν την κατηγορία τείνω...όχι ότι είναι και η προτεινόμενη βέβαια όπως λες κι εσύ αλλά υγεία και ταξίδια πάνω απ όλα
Ποιος ειπε για προβλεπομενα;;;;;; Αυτο ελειπε ... Αλλα μην φαμε και ολα μας τα χρονια εκει μεσα ...Είναι τουλάχιστον ντροπή να τελειώνεις τη σχολή σου στο προβλεπόμενο έτος....
Δε με χαλάει και πολύ ως ιδέα...αλλά προτιμώ προορισμό εξωτερικούπροσεχε βεβαια τα ταξιδια γιατι εγω πηγα π.χ ταξιδι θεσσαλονικη για λιγες μερες και εκατσα σχεδον 3 χρονια
Δεν αναλαμβανεις κι εμενα μπας και δουμε ασπρη μερα?Ένας συνάδελφος σου χρωστάει το πτυχίο του σε εμένα αφού τον κυνηγούσα από πίσω να διαβάζει και να μην κοιμάται και τώρα μέχρι και μεταπτυχιακό κάνει χωρίς αστυνόμευση ευτυχώς...
αν έρθεις στη συνάντηση θα σου πω και λεπτομέρειες
Τι έτος είσαι?