GTS
Member
Ρε καλώς τον...μπες στην αρχική σελίδα του site ή σε καμιά άλλη (π.χ. με τα αδιάβαστα-αβάδιστα μηνύματα) και αν δεις τίποτα περίεργο, εδώ είμαστε...θέλουμε όνομα και ηλικία...Ποιά Ρωσιδάκια ρε παιδιά;
Ρε καλώς τον...μπες στην αρχική σελίδα του site ή σε καμιά άλλη (π.χ. με τα αδιάβαστα-αβάδιστα μηνύματα) και αν δεις τίποτα περίεργο, εδώ είμαστε...θέλουμε όνομα και ηλικία...Ποιά Ρωσιδάκια ρε παιδιά;
Πού πάμε με 2 κοπέλες μόνο...εδώ υπάρχει ζήτηση...Μπα κι εγώ αυτές έχω αλλά το Αναμπελάκι είναι Ελληνίδα...όλα κι όλα...
Κάποια στιγμή θα δεις, εδώ είμαστε για συμπαράσταση μετά...(και ανταλλαγή ινφο)Στα αδιάβαστα μπαίνω κυρίως κι ύστερα σε όλα τα άλλα.Και δεν έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό σήμερα.
Μας παρεξήγησες....εμφανίζονται στη θέση των google ads...αμέσως να μας κρίνεις....:xmas_cheesygrin:Ποιός ξέρει σε τι αίσχη μπαίνετε από τα PC σας και έχουν καρφωθεί τέτοια cookies.
Mα οι google ads ειναι στοχευμένες...Μας παρεξήγησες....εμφανίζονται στη θέση των google ads...αμέσως να μας κρίνεις....:xmas_cheesygrin:
Αφού όλοι από τη δουλειά μας μπαίνουμε...είμαστε τίμια εργαζόμενα παιδιά...
Κάνε λίγο υπομονή και θα τα δεις...
Σου είπα ρε Bill Gates, 1ον δε μπαίνω σε τέτοια κόλπα, 2ον έσβησα τα μπισκοτάκια και πάλι, τσουπ η Αναμπέλ εκεί....κάτι άλλο παίζει...Ποιός ξέρει σε τι αίσχη μπαίνετε από τα PC σας και έχουν καρφωθεί τέτοια cookies.
Τίποτα δεν θα δω γιατί έχω εγκαταστήσει το adblock.Κάνε λίγο υπομονή και θα τα δεις...
Ακριβώς, που το κάνει αυτό περίεργο, αφού χωρίς cookies δε γίνεται!Mα οι google ads ειναι στοχευμένες...