fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κι εμένα ποιος θα με προσέχει ; :xmas_lol::xmas_lol:Φενάκι! Θα αναλάβεις να με προσέχεις! :xmas_lol:
Κι εμένα ποιος θα με προσέχει ; :xmas_lol::xmas_lol:Φενάκι! Θα αναλάβεις να με προσέχεις! :xmas_lol:
Ποιος θα μπορούσε?? :xmas_lol::xmas_lol:Κι εμένα ποιος θα με προσέχει ; :xmas_lol::xmas_lol:
Είτε ακούω τη μάνα μου, είτε εσένα, το ίδιο και το αυτό!!! :xmas_cheesygrin:Μ'αρέσει πάντως που ξενυχτάτε και χωρίς λόγο...ξενύχτια χωρίς αντίκρισμα βρε κορίτσια? Λες και είστε 20...το ξενύχτι θέλει το λόγο του και υπάρχουν πολλοί λόγοι...:xmas_wink:
Να που έχει και δίκιο όμως.....πιο μπροστά η μάνα από τη κόρη, συμβαίνει και αυτό.Είτε ακούω τη μάνα μου, είτε εσένα, το ίδιο και το αυτό!!! :xmas_cheesygrin:
Καλά είδες..κι εγώ είδα και λέω δε μπορεί, αφού δε μπαίνω σε περίεργα sites, τι γίνεται...Είδα Ρωσιδάκι στα αριστερά της οθόνης μου ή παραέχω ξενυχτήσει τελικά? :xmas_confused:
Να που έχει και δίκιο όμως.....πιο μπροστά η μάνα από τη κόρη, συμβαίνει και αυτό.
Όπως και 40άρες να ξενυχτάνε στους υπολογιστές μην έχοντας κάτι καλύτερο να κάνουν...Καλά ναι, όπως συμβαίνει και 35άρηδες να μιλάνε σαν 60άρηδες! :xmas_cheesygrin:
Δεν μπορώ να μιλήσω για λογαριασμό των δεσποινίδων/κυριών 40 ετών παρά μόνο για τον εαυτό μου... αλλά μιας και υπαινίσσεσαι κάτι για μένα, [παρόλο που δεν είμαι υποχρεωμένη να σου απολογηθώ και ο μόνος λόγος που θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω είναι απλά και μόνο γιατί δεν μου αρέσει με τα γραφόμενά σου να προσπαθείς να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις για το άτομό μου], άκου: οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα κυρίως από το σπίτι και κυρίως μέσω η/υ... Συγχώρα με που επωφελούμαι της ησυχίας και της ηρεμίας που επικρατεί στο σπίτι τις νυχτερινές ώρες και κάθομαι στον η/υ να κάνω τις δουλειές μου... Συγχώρα με, επίσης, που κάνω διαλείμματα για να μπώ στο φόρουμ...Όπως και 40άρες να ξενυχτάνε στους υπολογιστές μην έχοντας κάτι καλύτερο να κάνουν...
Όσο για μένα, ναι 60άρης, μπορούν να στο βεβαιώσουν και άλλοι...