• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δε ξέρω τι είναι πιο τραγικό: να χρεωκοπήσουμε αύριο ή να το πηγαίνουμε έτσι από δίμηνο σε δίμηνο, από δόση σε δόση;

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Αντε και χρεοκωπησαμε..τι γινεται μετα?ετσι χοντρικα μπας και καταλαβω κατι.
Ο καθεις τη βιολα του και συμπερασμα δε βγαζω..

chrisbd

Member
Θα το μάθουμε τελευταίοι όταν θα γίνει σαν τους απατημένους συζύγους...'ολο και περισσότερο ακούγεται το θέμα αυτό και δεν μου αρέσει καθόλου ... δεν θέλω να κινδυνολογώ αλλά ας κρατάμε μια πισινή που λέει ο λαός ......

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυριο σηκωνω τα λεφτα μου απο τις τραπεζες και τα στελνω στη Γαλλια... Μετα παρακαλω για χρεοκοπια. Αν γινει θα λογαριαζομαι για πλουσιος και θα αγοραζω περιουσιες για λιγα ευρω μπουαχαχαχαχα...

chrisbd

Member
Αυριο σηκωνω τα λεφτα μου απο τις τραπεζες και τα στελνω στη Γαλλια... Μετα παρακαλω για χρεοκοπια. Αν γινει θα λογαριαζομαι για πλουσιος και θα αγοραζω περιουσιες για λιγα ευρω μπουαχαχαχαχα...
Αυτό το κάναμε ήδη ρε συ, απο κει και πέρα όμως τι....

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Να σε δω μετά πώς θα κάνεις ανάληψη από την Ελλάδα. Coco χρεωκοπία συνοδεύεται από στάση πληρωμών και δέσμευση καταθέσεων στις τράπεζες.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σε επαρχιακή πόλη κάλεσαν την αστυνομία από τα Carrefour γιατί ο κόσμος που μαζεύεται στους κάδους για να πάρει τα σκουπίδια άρχισε να μαλώνει για το ποιος θα πάρει τι.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou