Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Εεε, κάποιοι δουλεύουν κι όλας....
Μου έφτιαξες τη διάθεση...
Εεε, κάποιοι δουλεύουν κι όλας....
Με κρασί και γλυκό βολεύεσαι? Έκτακτα both...Πρέπει να είμαι το μοναδικό μέλος που σας διέθεσα ντοκουμέντα αφιλοκερδώς και άμεσα, χωρίς παζάρια και ανταλλάγματα...να καταγραφεί στα πρακτικά αν και κάποιοι από εσάς μου χρωστάνε μπύρες...
δουλεύεις, δουλεύεις, αλλά όλο μέσα στο οφ-τόπικ είσαι κι εσύ...Εεε, κάποιοι δουλεύουν κι όλας....
Η πλάκα είναι ότι, αν και συνυπεύθυνος, ντοκουμέντα για τον εαυτό μου δεν κράτησα!Πρέπει να είμαι το μοναδικό μέλος που σας διέθεσα ντοκουμέντα αφιλοκερδώς και άμεσα, χωρίς παζάρια και ανταλλάγματα...να καταγραφεί στα πρακτικά αν και κάποιοι από εσάς μου χρωστάνε μπύρες...
Το κρασί αρκεί (ένα κελάρι ολόκληρο όμως...)Με κρασί και γλυκό βολεύεσαι? Έκτακτα both...
Και θα ακολουθήσει φυσικά η τελετή παρασημοφορήσεως...
Πες τα χρυσόστομε....δουλεύεις, δουλεύεις, αλλά όλο μέσα στο οφ-τόπικ είσαι κι εσύ...
Καλά κι εγώ αναπαραγωγή εκ μνήμης έκανα μη φανταστείς...Η πλάκα είναι ότι, αν και συνυπεύθυνος, ντοκουμέντα για τον εαυτό μου δεν κράτησα!
Καλά, πάντα τα καλά σου δε φοράς εσύ? Δε θέλω κουλά...για κελάρι όμως κωλύομαι...εκτός αν φέρω κανά βαρέλι μαλαματίνα, αλλά δε πιστεύω να ρίξεις τόσο το επίπεδο...Το κρασί αρκεί (ένα κελάρι ολόκληρο όμως...)
Να βάλω και τα καλά μου???
Το καλό μου χαμόγελο, την καλή μου διάθεση και την ευφυία μου ναι...Καλά, πάντα τα καλά σου δε φοράς εσύ? Δε θέλω κουλά...για κελάρι όμως κωλύομαι...εκτός αν φέρω κανά βαρέλι μαλαματίνα, αλλά δε πιστεύω να ρίξεις τόσο το επίπεδο...
Δε πίνω ποτέ ρετσίνες dear...από μοσχοφίλερα και πάνω...