fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ρε Ορέστη λίγο μεγάλη δεν είναι αυτη για σενα ;
Ε μαλλον φιλε μου δεν την κοιτας ποτε στα ματια γιαυτοΕίπαμε, το χρώμα στο μάτι το κοιτάμε τελευταίο. Ούτε καν έχω δει τα μάτια της τι χρώμα είναι....σχήμα ναι, τη τσαχπινιά μέσα τους ναι, χρώμα όχι.
Πιλοτος χασαπης δηλ σα να λεμε.Αισχος!!@Κλεο
Ευχαριστώ για την παραπομπή στο θέμα "Βουλωμένα αυτιά" αλλά δεν με βοήθησε, καθώς αυτά μου είναι γνωστά.
Στην περίπτωση που αναφέρομαι, δεν ήταν μόνο δικό μου θέμα. Όλοι (μα όλοι) στο αεροπλάνο κλαίγαμε από τους πόνους, ορισμένοι ούρλιαζαν κιόλας (εγώ πάλι από τον πόνο δεν μπορούσα να βγάλω ήχο). Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ και μάλιστα με τέτοιο μαζικό τρόπο
Δεν ΣΕ αρεσει θες να μας πεις ???Έλα και έχω φάει μόνο πρωϊνό....τι είν τούτο ρε? Γυναίκα ή η Χάιντι?
Έλεος...
30 χρονων ειναι το κοριτσι,παω Αυστραλια να την βρω ΤΩΡΑΑΑΑ ...Ρε Ορέστη λίγο μεγάλη δεν είναι αυτη για σενα ;
Ρε συ Aria με αυτόν σε πάνε μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου εγώ θα στα λέω????Ένας κοινός θνητός, για όσες αρέσουν οι ξανθοί
Κάπως πρέπει να το συντηρήσει δύο μέτρα κορμί...Ρε αυτός ο ξανθος που έβαλε η nedelja είναι σε αφίσες στην Πολη και διαφημίζει τζιν παντελόνια