Eκεινα τα σιροπιαστα που μου ειχαν φερει οι γονεις μου απο (υποτιθεται) ξακουστο ζαχαροπλαστειο ηταν εμετος!!! Μ'αυτα τα βουτυρα που βαζουν αηδιαζω μονο με τη μυρωδια. Κατα τα αλλα λατρευω τα σιροπιαστα!!!Βάλε κανά γλυκό από τη Πόλη που θα πας, άσε την Ιταλία τώρα...
Μετα καποιες "ψυχες" λενε οτι ΕΓΩ μιλαω μονο για γλυκα!!!!!Eκεινα τα σιροπιαστα που μου ειχαν φερει οι γονεις μου απο (υποτιθεται) ξακουστο ζαχαροπλαστειο ηταν εμετος!!! Μ'αυτα τα βουτυρα που βαζουν αηδιαζω μονο με τη μυρωδια. Κατα τα αλλα λατρευω τα σιροπιαστα!!!
Αν ολοι εννοειται αυτα τα γλυκα οταν λετε για τα γλυκα της Πολης τοτε μιλαμε για απογοητευση....
Mαλλον δε παρακολουθουν σωστα το οφ! Εγω μιλαω ΜΟΝΟ για γλυκα.Μετα καποιες "ψυχες" λενε οτι ΕΓΩ μιλαω μονο για γλυκα!!!!!
Ναι αυτες τις αηδιες εννοουν... Ασε που ειναι τιγκα στο φιστικι το οποιο δεν μου αρεσει καθολου. Και κατι λουκουμια και τετοιου ειδους γλυκα που αν και ειναι νοστιμα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο. Λουκουμια καταλαβαινεις, ποσο ωραιο να 'ναι το λουκουμι;Eκεινα τα σιροπιαστα που μου ειχαν φερει οι γονεις μου απο (υποτιθεται) ξακουστο ζαχαροπλαστειο ηταν εμετος!!! Μ'αυτα τα βουτυρα που βαζουν αηδιαζω μονο με τη μυρωδια. Κατα τα αλλα λατρευω τα σιροπιαστα!!!
Αν ολοι εννοειται αυτα τα γλυκα οταν λετε για τα γλυκα της Πολης τοτε μιλαμε για απογοητευση....
Τα λουκουμια που ειχα δοκιμασει εγω ηταν σουπερ! Σχεδον αγλυκα.... ετρωγα ετρωγα χωρις σταματημοΝαι αυτες τις αηδιες εννοουν... Ασε που ειναι τιγκα στο φιστικι το οποιο δεν μου αρεσει καθολου. Και κατι λουκουμια και τετοιου ειδους γλυκα που αν και ειναι νοστιμα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο. Λουκουμια καταλαβαινεις, ποσο ωραιο να 'ναι το λουκουμι;
Η ρωμη εχει πολυ ανωτερα γλυκα...
Τα λουκουμια που ειχα δοκιμασει εγω ηταν σουπερ! Σχεδον αγλυκα.... ετρωγα ετρωγα χωρις σταματημο
Χαλια τα σιροπιαστα, χαλια..... Μα πως γινεται να αρεσουν τοσο τετοια γλυκα που μυριζουν (σχεδον) μονο βουτυριλααα!!!
Ειπες καλη κουβεντα για τη Ρωμη;;;
Welcome στη συζητηση των γλυκων.