• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γιατι εμεις οι κοκκινοτριχηδες βγαζουμε ωραια μουσικη!!!!
Για ακουστε περικαλω ενα φρεσκο , ταλαντουχο παιδι!!

Last edited by a moderator:

manelaki

Member
Βάλε κανά γλυκό από τη Πόλη που θα πας, άσε την Ιταλία τώρα...
Eκεινα τα σιροπιαστα που μου ειχαν φερει οι γονεις μου απο (υποτιθεται) ξακουστο ζαχαροπλαστειο ηταν εμετος!!! Μ'αυτα τα βουτυρα που βαζουν αηδιαζω μονο με τη μυρωδια. Κατα τα αλλα λατρευω τα σιροπιαστα!!!
Αν ολοι εννοειται αυτα τα γλυκα οταν λετε για τα γλυκα της Πολης τοτε μιλαμε για απογοητευση....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Eκεινα τα σιροπιαστα που μου ειχαν φερει οι γονεις μου απο (υποτιθεται) ξακουστο ζαχαροπλαστειο ηταν εμετος!!! Μ'αυτα τα βουτυρα που βαζουν αηδιαζω μονο με τη μυρωδια. Κατα τα αλλα λατρευω τα σιροπιαστα!!!
Αν ολοι εννοειται αυτα τα γλυκα οταν λετε για τα γλυκα της Πολης τοτε μιλαμε για απογοητευση....
Μετα καποιες "ψυχες" λενε οτι ΕΓΩ μιλαω μονο για γλυκα!!!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ναι αυτες τις αηδιες εννοουν... Ασε που ειναι τιγκα στο φιστικι το οποιο δεν μου αρεσει καθολου. Και κατι λουκουμια και τετοιου ειδους γλυκα που αν και ειναι νοστιμα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο. Λουκουμια καταλαβαινεις, ποσο ωραιο να 'ναι το λουκουμι;

Η ρωμη εχει πολυ ανωτερα γλυκα...

manelaki

Member
Ναι αυτες τις αηδιες εννοουν... Ασε που ειναι τιγκα στο φιστικι το οποιο δεν μου αρεσει καθολου. Και κατι λουκουμια και τετοιου ειδους γλυκα που αν και ειναι νοστιμα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο. Λουκουμια καταλαβαινεις, ποσο ωραιο να 'ναι το λουκουμι;

Η ρωμη εχει πολυ ανωτερα γλυκα...
Τα λουκουμια που ειχα δοκιμασει εγω ηταν σουπερ! Σχεδον αγλυκα.... ετρωγα ετρωγα χωρις σταματημο :D
Χαλια τα σιροπιαστα, χαλια..... Μα πως γινεται να αρεσουν τοσο τετοια γλυκα που μυριζουν (σχεδον) μονο βουτυριλααα!!!

Ειπες καλη κουβεντα για τη Ρωμη;;; :cool:

Welcome στη συζητηση των γλυκων.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλο ειναι που εισαι αισιοδοξη...

Παντως στην Πολη εχει πολυ ωραια γλυκα (παστες και τετοια οπως Ελλαδα) που παραδοσιακα τουρκικα δεν τα λες αλλα ειναι πολυ ωραια.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δε ξέρετε να τρώτε

varioAthens

Member
Τα λουκουμια που ειχα δοκιμασει εγω ηταν σουπερ! Σχεδον αγλυκα.... ετρωγα ετρωγα χωρις σταματημο :D
Χαλια τα σιροπιαστα, χαλια..... Μα πως γινεται να αρεσουν τοσο τετοια γλυκα που μυριζουν (σχεδον) μονο βουτυριλααα!!!

Welcome στη συζητηση των γλυκων.

Εδώ υπάρχει κόσμος που τρώει πατσά...:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη