battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Ποια; Ποιον;Tελικά θα παντρευτεί η καλλέργη τον Αλεξέι???
Ποια; Ποιον;Tελικά θα παντρευτεί η καλλέργη τον Αλεξέι???
Φαντάζομαι να ρίχνει, όχι να εισπράττει...Η Καλλέργη επίσης δήλωσε στο Πρώτο Θέμα ότι το ξύλο τη χαλαρώνει :roll:
Ρε παδάκι μου, δεν είδες dancing on ice? Η Καλλέργη είναι μια αθλήτρια που τα έφτιαξε με έναν πατινέρ και σήμερα τη στιγμή της αποχώρησής της, ο πατινέρ της έκανε γονυπετής πρόταση γάμου...ποια ειναι η Καλλεργη και ο Αλεξει ρε??
@babaduma : Μονοι σας τα λετε , μονοι σας τα ακουτε...
Δεν πειραζει βρε ..tzeth'a Leshalom VeShuvh'a Leshalom !!!!
Eμετος....... Δεν το βλεπω ρε αυτο , ειναι βαρετο!! Ασε που εχουμε πηξει για αλλη μια φορα στο μπλε......Πολυ πρωτοτυπα αυτα τα σκηνικα του ΑΝΤ1Ρε παδάκι μου, δεν είδες dancing on ice? Η Καλλέργη είναι μια αθλήτρια που τα έφτιαξε με έναν πατινέρ και σήμερα τη στιγμή της αποχώρησής της, ο πατινέρ της έκανε γονυπετής πρόταση γάμου...
Κι εγώ το τέλος είδα... τα καλύτερα δηλαδή... Που είναι κι εκείνο το μέλος που ψάχνει πρωτότυπες ιδέες για πρόταση γάμου?Eμετος....... Δεν το βλεπω ρε αυτο , ειναι βαρετο!! Ασε που εχουμε πηξει για αλλη μια φορα στο μπλε......Πολυ πρωτοτυπα αυτα τα σκηνικα του ΑΝΤ1
που το πας που το φερνεις , παλι στον Ινδο το γυρνας!!!!Ερώτημα: Πού ήξερε αυτός ότι σήμερα θα έφευγε η καλή του και ήταν φορτωμένος με διαμαντικό?
ditto... ditto...tzeth'a Leshalom VeShuvh'a Leshalom !!!!
ditto... ditto...