Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Να σου ζήσουν ΟΛΑ... Μα πως γινεται τόσο γρηγορα;Εχω πηξει στο παιδακι τις τελευταιες μερες..........$@*&%
Να σου ζήσουν ΟΛΑ... Μα πως γινεται τόσο γρηγορα;Εχω πηξει στο παιδακι τις τελευταιες μερες..........$@*&%
Εχω μεγαλο σοϊ και γλεντανε πολυ ....και στα γενεθλια και στις γιορτες...unlike me....Να σου ζήσουν ΟΛΑ... Μα πως γινεται τόσο γρηγορα;
Tι άσκηση κάνεις?Μονο τα πλασματακια στη κλινικη μου ασκηση αντεχω! Ολα τα αλλα τα αποφευγω...
Ερωτας μεγαλος αυτη η Μελισσα!!! Απο αλλου τρως;αααα manelaki σημερα περασα παλι απο την Μελισσα.... Εχει αρχισει και βαζει τα γιορτινα της!!!!
Ετοιμαζεται για fusion μελομακαρονα και trendy κουραμπιεδες...
Σε ειδικο σχολειο κανω ασκηση.Tι άσκηση κάνεις?
Τρωγω γω ??? Οχι δεν ερχομαι μη με πιεζεις!!!Ευαγελίααααααα....δεν είναι δυνατόν να γυρνάω και να σε βλέπω ΠΑΛΙ να μονολογείς για τη Μέλισσα....
(έλα να σε κάνω το τραπέζι με τα φρέσκα ζυμαρικά που έφερα από την εσπερία...)
Α δεν ασχολείσαι με νεογέννητα?Ερωτας μεγαλος αυτη η Μελισσα!!! Απο αλλου τρως;
Σε ειδικο σχολειο κανω ασκηση.
Ευαγελίααααααα....δεν είναι δυνατόν να γυρνάω και να σε βλέπω ΠΑΛΙ να μονολογείς για τη Μέλισσα....
(έλα να σε κάνω το τραπέζι με τα φρέσκα ζυμαρικά που έφερα από την εσπερία...)
Οχι. Πως το σκεφτηκες αυτο; Αν και πολυ θα το ηθελα.Α δεν ασχολείσαι με νεογέννητα?
Τρωγω γω ??? Οχι δεν ερχομαι μη με πιεζεις!!!
Ρε συ (μεταξυ μας) οποτε ποσταρει το manelaki ειναι σαν να κραταει κοκκινο πανι και την πειραζω !!!