• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γιατί να έχει άκρες μόνο; Αποκλείεται δηλαδή κάποιος από μας να δουλεύει εκεί; :p

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ακόμα καλύτερα! Παίζει κάτι λοιπόν??? :roll:
Χεχε! Όχι :( αλλά ήθελα να αφήσω έναν αέρα μυστηρίου να πλανάται..
Πάντως αν πας σε μεγάλο στριπτιτζάδικο, με νόμιμες δηλαδή χορεύτριες (ξέρω γω, να πληρώνονται ένσημα και ικα :bleh: ή τέβε αν έχουν μπλοκάκι) γιατί να μη σε αφήσουν;

varioAthens

Member
Όχι baba, δεν θέλω Ινδούς (είναι άλλωστε σοβαρά αγόρια οι Ινδοί ;)) και GTS, το ξέρω ότι αφήνουν γυναίκες... έχω πάει (παλιές εποχές :innocent:)... για φωτογράφηση με ενδιαφέρει!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γκουχ γκουχ!!! Λοιπόν, θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά μην με πάρετε στις φάπες:
Έχει κανείς άκρες σε στριπτιτζάδικο (ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ) ώστε να με αφήσουν να μπω να φωτογραφίσω??? Ευχαριστώ! ;)
Στην Αθηνα οχι, αλλα αν τους παρεις τηλεφωνο και τους ρωτησεις μαλλον θα δεχτουν. Δεν ειναι Γιαγκουλες οι ανθρωποι.

Ωραία παρατήρηση, νομίζω πως αυτό έχει συμβεί σε όλους μας, είναι σαν μια περίοδος αποδοχής από την αγέλη (κάπως μου το είχε πει η Έρση κάποτε για τους προσκόπους αλλά δεν θυμάμαι).
Ναι και σ' εμενα. Αλλα ξεπεραστηκε γρηγορα οταν εγραψα το πρωτο ποστ για τη Ρωμη. Ολοι ασχοληθηκαν τοτε...

chrisbd

Member
Φωτογραφίες σε στριπτηζάδικο αποκλείεται να σε αφήσουν.....είναι πολύ σεμνοί...
Φένια ρίξε φωτο και θα τις βαθμολογήσουμε ώστε να βοηθήσουμε τη Vario να επιλέξει........:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie