battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Γιατί να έχει άκρες μόνο; Αποκλείεται δηλαδή κάποιος από μας να δουλεύει εκεί;
Ακόμα καλύτερα! Παίζει κάτι λοιπόν??? :roll:Γιατί να έχει άκρες μόνο; Αποκλείεται δηλαδή κάποιος από μας να δουλεύει εκεί;
Χεχε! Όχι αλλά ήθελα να αφήσω έναν αέρα μυστηρίου να πλανάται..Ακόμα καλύτερα! Παίζει κάτι λοιπόν??? :roll:
Εχω κατι φωτο , να σου στείλω;
Να χορεύουν Ινδοί εκεί?Ρε, δικές μου θέλω να βγάλω!
Εεεεε, αν πας, δεν απαγορεύεται η είσοδος....έχουμε πάει και με γυναίκες (παλιάαααα) και τις αφήσανεΡε, δικές μου θέλω να βγάλω!
Ε, τι? Με τον ζουμ στο χέρι? Κουνημένη θα βγεί...Όσο για φωτό τι θες ,να στήσεις τρίποδα την ώρα τη δύσκολη?
Θα φτιάξεις φόλιο για επαγγελματικούς λόγους?για φωτογράφηση με ενδιαφέρει!
Στην Αθηνα οχι, αλλα αν τους παρεις τηλεφωνο και τους ρωτησεις μαλλον θα δεχτουν. Δεν ειναι Γιαγκουλες οι ανθρωποι.Γκουχ γκουχ!!! Λοιπόν, θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά μην με πάρετε στις φάπες:
Έχει κανείς άκρες σε στριπτιτζάδικο (ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ) ώστε να με αφήσουν να μπω να φωτογραφίσω??? Ευχαριστώ!
Ναι και σ' εμενα. Αλλα ξεπεραστηκε γρηγορα οταν εγραψα το πρωτο ποστ για τη Ρωμη. Ολοι ασχοληθηκαν τοτε...Ωραία παρατήρηση, νομίζω πως αυτό έχει συμβεί σε όλους μας, είναι σαν μια περίοδος αποδοχής από την αγέλη (κάπως μου το είχε πει η Έρση κάποτε για τους προσκόπους αλλά δεν θυμάμαι).
Συμμετέχω σε κάτι φωτογραφικό...Θα φτιάξεις φόλιο για επαγγελματικούς λόγους?