• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ορεστη σε μερσω
τριπ ναι ναι βεβαια περασε αλλα προσπερασε.....τα δασκαλακια σου λενε τιποτα βρε?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κλέο Κλαίω

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ρε GTS γιατί μου την μπαίνεις στην ιστορία τς Joanna balla ? θες να φάμε τα μουστάκια μας σήμερα ;
Δεν μπορώ το ψυχοπλακωμα λέμε. Όσο για την Ακροπολη , αν ηταν τόπος λατρείας θα έβλεπες τι θα γινόταν

GTS

Member
Ρε GTS γιατί μου την μπαίνεις στην ιστορία τς Joanna balla ? θες να φάμε τα μουστάκια μας σήμερα ;
Δεν μπορώ το ψυχοπλακωμα λέμε. Όσο για την Ακροπολη , αν ηταν τόπος λατρείας θα έβλεπες τι θα γινόταν
Τι λες γλυκειά μου, ποιος σου τη μπαίνει να τον σφάξω!!!?? :bleh: Εεεεε?
Άσε και είμαι αξύριστος τουλάχιστον 15 μέρες, δε θες να φας τα δικά μου μουστάκια τώρα :haha:
Πέρα από αυτά όμως, γιατί σε πειράζει που γράφω την δική μου οπτική για τη πόλη? :roll: Δε σου τη μπαίνω, γιατί δε με πείραξες, είναι απλό βρε :lol:
Κι εγώ είδα σε ολονυκτία τις γιαγιάδες να βάζουν τα 20ευρα στη τσέπη του παπά, αλλά αυτό δεν είναι η ουσία πρώτον και δεύτερον είναι ίδιον γνώρισμα της θρησκείας (κάθε μίας) να βάζει ο πιστός το χέρι στη τσέπη για τη σωτηρία της ψυχής του. Άσχετο αυτό όμως με το μέρος και την ιστορική του σημασία.
Αυτά.....και δε χρειάζεται να φάμε μουστάκια, θα ξυριστώ συντόμως...:haha:

varioAthens

Member
Γκουχ γκουχ!!! Λοιπόν, θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά μην με πάρετε στις φάπες:
Έχει κανείς άκρες σε στριπτιτζάδικο (ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ) ώστε να με αφήσουν να μπω να φωτογραφίσω??? Ευχαριστώ! ;)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Έχει κανείς άκρες σε στριπτιτζάδικο (ΜΙΛΑΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ) ώστε να με αφήσουν να μπω να φωτογραφίσω??? Ευχαριστώ! ;)
Εχω κατι φωτο , να σου στείλω;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εγώ στην αρχή όποτε έγραφα κάτι σταματούσε το τόπικ. :haha: Αλήθεια, και 20 σελίδες συζήτηση να είχε, αν έγραφα σταματούσαν! Το είχα πάρει κατάκαρδα έλεγα δε θα μου απαντήσει ποτέ κανείς :bleh: Οπότε μόνο για χαριτωμενιές δεν ήμουν
Ωραία παρατήρηση, νομίζω πως αυτό έχει συμβεί σε όλους μας, είναι σαν μια περίοδος αποδοχής από την αγέλη (κάπως μου το είχε πει η Έρση κάποτε για τους προσκόπους αλλά δεν θυμάμαι).

Καλά μιλάμε εσύ έχεις εξελιχτεί ταμάλα! :bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος