varioAthens
Member
Τώρα που ξαναβλέπω τους FAB5 στη φωτο, από τα πολλά μποτοξ και το σολάριουμ, σαν κέρινα ομοιώματα είναι...:roll:
Όλα θα τα μάθω, όλα....πάντως παώ στοίχημα ότι δε σας ζήτησε το τηλέφωνο καμιά μοναχή όπως σε δύο άλλους τύπους (γκούχου γκούχου).μη ξεχασεις να ρωτησεις και για το Τελ Αβιβ......
Σε μοναχη δεν δινω τηλεφωνα...σε ραββινο ισωςΌλα θα τα μάθω, όλα....πάντως παώ στοίχημα ότι δε σας ζήτησε το τηλέφωνο καμιά μοναχή όπως σε δύο άλλους τύπους (γκούχου γκούχου).
Ούτε εγώ....σε κανέναν από τους δύο όμως...(μπλιαααχχχχχχ ρε Λίτσααααααα)Σε μοναχη δεν δινω τηλεφωνα...σε ραββινο ισως
δεν εχεις δικιο...... τα πεγιοτ ειναι εξαιρετικα σεξυ .......Ούτε εγώ....σε κανέναν από τους δύο όμως...(μπλιαααχχχχχχ ρε Λίτσααααααα)
Και τα μούσια μέχρι το πάτωμα, τα κοτσιδάκια και το απλανές βλέμμα που κοιτάει κατάματα τον Γιαχβέ, κάπου εκεί στο άπειρο...δεν εχεις δικιο...... τα πεγιοτ ειναι εξαιρετικα σεξυ .......
Δε παίζει να υπάρχει αυτόΚαι τα μούσια μέχρι το πάτωμα, τα κοτσιδάκια και το απλανές βλέμμα που κοιτάει κατάματα τον Γιαχβέ, κάπου εκεί στο άπειρο...
Μπα όχι. Σαν κι αυτόν είναι εκεί μερικές εκατοντάδες....με το βλέμμα στο άπειρο, δε σε κοιτάνε ποτέ...Δε παίζει να υπάρχει αυτό
Κούκλος...εχε χαρη που δεν θελω να αποκαλυψω τον φιλο μου εδω μεσα...
και μετα να μου πειτε αν τα πεγιοτ και τα κιπα δεν ειναι σεξυ......
mazel tov