• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Γιατί να μη σχολιάσεις Κλεοπάτρα? :haha: Στο οφ τόπικ είμαστε, αλλοίμονο...:bleh:
Εγώ όμως, πέρα από τα λυπητερά καψουροτράγουδα, έχω να προτείνω στους καψούρηδες/ες κάτι πιο cheesy και χαρούμενο....βρε όσοι είστε in love δεν είναι να λυπάστε, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν λίγες φορές στη ζωή μας, να νιώθετε πολύ πολύ τυχεροί/ες. Άλλοι το ψάχνουν να το νιώσουν μια ζωή και άλλοι/ες έχουν ξεχάσει πώς είναι (και πιστέψτε με, και τι δε θα δίναν να το νιώσουν ξανά).
Άντε, αν μπορείτε βάλτε αυτό δυνατά και η μέρα σας θα αλλάξει προς το καλύτερο...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χο χοχο τι μου θυμησες τωρα ....δευτερα Λυκειου την ωρα των Μαθηματικων ...οσο καποιος ελυνε μια ασκηση στον πινακα ,εγω και η διπλανη μου ειχαμε τα λογια πολλων τραγουδιων του Μπον Τζοβι μισοκρυμενα κατω απο το θρανιο και τα τραγουδουσαμε .....τρελαμενηηηη η διπλανη με το ¨Γιαννακη"
Βαθμος=14 στα Μαθηματικα:D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
...βρε όσοι είστε in love δεν είναι να λυπάστε, αυτά τα πράγματα συμβαίνουν λίγες φορές στη ζωή μας, να νιώθετε πολύ πολύ τυχεροί/ες. Άλλοι το ψάχνουν να το νιώσουν μια ζωή και άλλοι/ες έχουν ξεχάσει πώς είναι (και πιστέψτε με, και τι δε θα δίναν να το νιώσουν ξανά).
]
Aχ ωραία τα λες Ζωρζ, πόσο συμφωνώ! Μόνο που η καψούρα λίγες φορές είναι με ανταπόκριση. Συνήθως ο πολύ ερωτευμένος είναι ο ένας, ε κι αυτό όπως και να το κάνεις είναι μελαγχολικό! Πάντως το χω ξαναπει, αν είναι να μην νιώθεις τίποτα, καλύτερα να νιώθεις έστω και μόνος!

Άντε με έχετε κολλήσει αγαπησιάρικες τάσεις κι ακούω Ρόκκο πρωινιάτικα! :lol:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλημέρα !! Ροκκο ακούς; απαπα και γιατί παρακαλώ δεν ακούς Μονικα;:bleh:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Καλημέρα !! Ροκκο ακούς; απαπα και γιατί παρακαλώ δεν ακούς Μονικα;:bleh:
Καλημέρα κυρία μου, άκουσα χτες Μόνικα και αρκετά κιόλας! Είχα και καιρό να την ακούσω, σε ευχαριστώ που μου την θύμησες! χαχαχα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι γινεται βρε σεις ..πω πω ας καψουριασουμε ολοι μαζι ...χεχεχε
Κοιταξε Μαριω μην το λες ..εγω εχω βιωσει την απολυτη καψουρα εκατερωθεν ...ειναι να σου συμβει ..μπορει να μη συμβαινει παντα -οπως σωστα λες ..αλλα ναι συμβαινει!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι μας εχει κανει μια προταση γαμου.....:D
Ενα φορουμ ερωτευεται......

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης