varioAthens
Member
Τι βλέπουν τα ματάκια μου στον ΑΝΤ-1???
τι ρε?? Ελα το γυρισα και εχει διαφημισεις!!!ΕΛΕΟΣ!!! Tι έζησα Θεέ μου!!!
τι ρε?? Ελα το γυρισα και εχει διαφημισεις!!!
ΡΕ !!!! στειλε ενα πμ μανδαμ!!!Τελείωσε!!! FAB-5!!! Μιλάμε για υπερβολική τεστοστερόνη!!!
η κορη μου βεβαια μολις το ακουσε ειπε αμεσως ναι...απο κει που μου λεει να πας μονη σου ταξιδια εγω δεν ερχομαι
ωχ θεε μου τι αλλο θα κανω η δολια μανα για να πηγαινω ταξιδια....
ANT1 WEB TV / FAB5 - 02/11/2011ΡΕ !!!! στειλε ενα πμ μανδαμ!!!
(Εβλεπα documentary με τις Kardashians και το εχασα !!!)
Κι εγώ χτες την ώρα που έκλεινα τα εισιτήρια για Ρώμη με το Σοφάκι μου, μου στειλε μια φίλη μου να πάμε στη Ντίσνευ το καλοκαίρι.Τι ειναι ρε συ αυτο το fab-5 που το χασαμε κιολας?
Προεκυψε σημερα το πρωι μαλλον υποψηφιο ταξιδι για καλοκαιρι ..με μια συναδελφο και το παιδι της Παρισι -Eurodisney .
Eντωμεταξυ εκατσα και διαβασα μερικα θεματα εδω μεσα για Eurodisney και σκυλοβαρεθηκα ..νυστα με επιασε.
η κορη μου βεβαια μολις το ακουσε ειπε αμεσως ναι...απο κει που μου λεει να πας μονη σου ταξιδια εγω δεν ερχομαι
ωχ θεε μου τι αλλο θα κανω η δολια μανα για να πηγαινω ταξιδια....
Κι εγω ανατριχιασα!!! Μυρισε αντριλα ρε παιδι μου.Τελείωσε!!! FAB-5!!! Μιλάμε για υπερβολική τεστοστερόνη!!!
Αφού δεν τον έβαλαν να κάνει και μασαζ για την κυτταρίτιδα...Κι εγω ανατριχιασα!!! Μυρισε αντριλα ρε παιδι μου.
Παντως το να κανει ο αντρας σου μποτοξ αντι για'σενα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξενερωτο.