• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι ειναι ρε συ αυτο το fab-5 που το χασαμε κιολας?

Προεκυψε σημερα το πρωι μαλλον υποψηφιο ταξιδι για καλοκαιρι ..με μια συναδελφο και το παιδι της Παρισι -Eurodisney .
Eντωμεταξυ εκατσα και διαβασα μερικα θεματα εδω μεσα για Eurodisney και σκυλοβαρεθηκα ..νυστα με επιασε.
η κορη μου βεβαια μολις το ακουσε ειπε αμεσως ναι...απο κει που μου λεει να πας μονη σου ταξιδια εγω δεν ερχομαι
ωχ θεε μου τι αλλο θα κανω η δολια μανα για να πηγαινω ταξιδια....

XRISTOS71

Member
η κορη μου βεβαια μολις το ακουσε ειπε αμεσως ναι...απο κει που μου λεει να πας μονη σου ταξιδια εγω δεν ερχομαι

Να δω τι θα κάνεις όταν θα θέλει και ο σύζυξ να έρθει ???

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι ειναι ρε συ αυτο το fab-5 που το χασαμε κιολας?

Προεκυψε σημερα το πρωι μαλλον υποψηφιο ταξιδι για καλοκαιρι ..με μια συναδελφο και το παιδι της Παρισι -Eurodisney .
Eντωμεταξυ εκατσα και διαβασα μερικα θεματα εδω μεσα για Eurodisney και σκυλοβαρεθηκα ..νυστα με επιασε.
Κι εγώ χτες την ώρα που έκλεινα τα εισιτήρια για Ρώμη με το Σοφάκι μου, μου στειλε μια φίλη μου να πάμε στη Ντίσνευ το καλοκαίρι.
Ηδη έχουμε κουμπαρά γι'άυτο το σκοπό μιας και το Ροβανιέμι δε πρόκειται να το δουμε ουτε σε καρτποσταλ.
Αλλά εμένα δε με χαλάει ένα Παρίσι.

varioAthens

Member
Κι εγω ανατριχιασα!!! Μυρισε αντριλα ρε παιδι μου.
Παντως το να κανει ο αντρας σου μποτοξ αντι για'σενα ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ξενερωτο.
Αφού δεν τον έβαλαν να κάνει και μασαζ για την κυτταρίτιδα...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios