elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
για πες ρε Φενια... γιατι πολυ ξενομανια σε πιανει μου φαινεταιΓια πες για ποιες σκηνες μιλας?
για πες ρε Φενια... γιατι πολυ ξενομανια σε πιανει μου φαινεταιΓια πες για ποιες σκηνες μιλας?
@ oυυυυυυυυυυυυυυυ, εδώ έχουμε πάρτυ !!!Για πες για ποιες σκηνες μιλας?
Δε φταίω εγώ, είναι που μου ταιριάζει περισσότερο η ευρωπαική νοοτροπία από την ελληνική. (χωρίς σχόλια)για πες ρε Φενια... γιατι πολυ ξενομανια σε πιανει μου φαινεται
Λυπήθηκε για το καημένο το κοριτσάκι που το καταπιέζει η μανα του ...Ενταξει γιατι να κλαψει η Μαριουλι?Να εκλαιγε αν η ολλανδεζα μανα εβαζε τις φωνες και βουταγε το κοριτσακι απο το μαλλι.....
Ε δεν το καταπιεσε κιολας.When you mess up,you clean up.Λυπήθηκε για το καημένο το κοριτσάκι που το καταπιέζει η μανα του ...
Τι να λέμε τώρα;;;;;;
Τα Ελληνόπουλα είναι τα πιο κακομαθημένα παιδιά του κόσμου νομίζω.
Δουλεύω με παιδιά από 16 χρονώ, στις κατασκηνώσεις , και μετά είχαμε έναν από τους πρώτους παιδότοπους της Θεσσαλονίκης.Ε δεν το καταπιεσε κιολας.When you mess up,you clean up.
Θα συμφωνησω μαζι σου για το κακομαθημενα.
Οταν εχεις ανοιξει την επεξεργασια μηνυματος εχει ενα μικρο συνδετηρακι πανω στα εικονιδια ,οπου ειναι το attach.Το πατας και μετα ακολουθεις τα βηματα που σου δινει για να κανεις upload τις φωτο σου.,,,,,,,,,,,,,
ρε παιδιά πως βάζο μια φωτό?,,,προσπαθώ αλλα τίποτα
Πήρες τίποτα? Και μένα μου αρέσουν!!!Να πω και κατι ασχετο για τις κυριες του φορουμ.
Γενικα στη Μαδριτη δεν ασχοληθηκα καθολου με τα ψωνια..αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω στο 5οροφο καταστημα της Desigual πανω στην Grand Via.
Μιλαμε τα σχεδια που ειχε ...δεν εχουν περιγραφη...εδω στην Ελλαδα φερνουν κατι βλακειες ..λιγα κομματια και τα χρεωνουν και πανακριβα.
Ο 5ος οροφος ηταν το outlet της εταιριας οπου ειχε κομματια με 30 και 50 % εκπτωση..οπου και αγορασα ενα μπουφανακι.
Μου φαινεται θα πω στη φιλη μου να μου στελνει απο ενα κομματι καθε μηνα.