fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τα γλυκά δε μου αρέσουν, αλλά οι πίτσες....................................................
Ηθελα Βέλγιο να την πάω για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτή τη Νάπολι τη φλερτάρω πολύ καιρό.Δίκιο έχει το παιδί! Εσύ δεν το είπες σωστά!
Η Νάπολι δεν είναι απλά Ιταλία ... είναι μια άλλη "ΧΩΡΑ"!
Η Νάπολι είναι η ΧΩΡΑ τη πίτσας... και έχει και κόποιους Ολανδούς ... :roll:Τα γλυκά δε μου αρέσουν, αλλά οι πίτσες....................................................
Περαστικά του και σιδερένιος! (ολόψυχα το λέω!)Ηθελα Βέλγιο να την πάω για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτή τη Νάπολι τη φλερτάρω πολύ καιρό.
Εχουμε κι εναν οικογενειακό φίλο εκεί ο οποίος είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κι έχει λίγες βδομάδες που συνήλθε από το κόμμα οπότε είναι ευκαιρία να τον δω.
Το ξέρω βρε, αλλά θέλω να το πάω το καλό μου να δει και την Πομπηία, να μαθαίνει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή.Οχι μόνο να τρώει και να καλοπερνάει.Η Νάπολι είναι η ΧΩΡΑ τη πίτσας... και έχει και κόποιους Ολανδούς ... :roll:
Να'σαι καλά, ο άνθρωπος πήγε μέχρι τον αλλο κόσμο και γύρισε.Περαστικά του και σιδερένιος! (ολόψυχα το λέω!)
Μην το υποτιματε το Βελγιο λεμε................Μα θα συγκρινεις τωρα το να πας το τεκνο σου Ιταλια απο το να πας Βελγιο?
Φενια εχεις αρχισει και χαλας.....
Είδα κάτι σκηνές στην Ολλανδία που με έπεισαν ότι προς τα εκεί πρέπει να το πάω το παιδί, να δει πώς ζει ο κόσμος και να βγει από τα ελληνικά στερεότυπα.Μα θα συγκρινεις τωρα το να πας το τεκνο σου Ιταλια απο το να πας Βελγιο?
Φενια εχεις αρχισει και χαλας.....
Δεν το υποτιμαμε απλα υπερτιμαμε την ΙταλιαΜην το υποτιματε το Βελγιο λεμε................
Για πες για ποιες σκηνες μιλας?Είδα κάτι σκηνές στην Ολλανδία που με έπεισαν ότι προς τα εκεί πρέπει να το πάω το παιδί, να δει πώς ζει ο κόσμος και να βγει από τα ελληνικά στερεότυπα.
Σωστή η Κλεό!!Δεν το υποτιμαμε απλα υπερτιμαμε την Ιταλια