fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Και δε χρειαζεται να απολογείσαι γι'αυτό.Μεγάλη συζήτηση Κρις η οποία δεν γίνεται ιντερνετικά, γιατί για να είναι κατανοητές οι απόψεις μας θα πρέπει να υπάρχουν αρκετές προσωπικές αναφορές. Συνοπτικά θα έλεγα πως τα ταξιδια είναι όντως είδος πολυτελείας αλλά πολλά άλλα πράγματα τα θεωρώ πολυτέλεια για μένα όταν πολλοί τα θεωρούν καθημερινότητα. Σίγουρα ξοδεύοντας αρκετά χρήματα κάπου κι ειδικά όταν δεν ξεχειλίζουν από τις τσέπες μας αφήνουμε κάποια πράγματα πίσω. Αυτό φαντάζομαι εννοεί η Φένια ως επιλογές του καθενός. Προσωπικά, το χω ξαναπει, υποχρεωσεις δεν έχω, από υγεία -χτύπα ξύλο- σκίζουμε κι εγώ και οι δικοί μου, τα ζόρια μου τα ποικιλόμορφα τα έχω τραβήξει, δεν είμαι στον κόσμο μου θέλω να πω, οπότε όταν οι επιλογές ΜΟΥ δεν επηρεάζουν κανέναν δεν υπάρχει και λόγος ο κάθε κανένας να τραβάει ζόρι με το τι κάνω στην ζωή μου. Και όλα αυτά χαμογελαστά ε, γιατί διάβασα τι έγραψα και σαν να ακούγομαι τσαντισμένη, καμία σχέση!
Εν τω μεταξύ δε συζητούσαμε τίποτα άλλο; Έφαγα κράξιμο από τη γιαγιά μου για τα ταξίδια. Πωωωω...