• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μεγάλη συζήτηση Κρις η οποία δεν γίνεται ιντερνετικά, γιατί για να είναι κατανοητές οι απόψεις μας θα πρέπει να υπάρχουν αρκετές προσωπικές αναφορές. Συνοπτικά θα έλεγα πως τα ταξιδια είναι όντως είδος πολυτελείας αλλά πολλά άλλα πράγματα τα θεωρώ πολυτέλεια για μένα όταν πολλοί τα θεωρούν καθημερινότητα. Σίγουρα ξοδεύοντας αρκετά χρήματα κάπου κι ειδικά όταν δεν ξεχειλίζουν από τις τσέπες μας αφήνουμε κάποια πράγματα πίσω. Αυτό φαντάζομαι εννοεί η Φένια ως επιλογές του καθενός. Προσωπικά, το χω ξαναπει, υποχρεωσεις δεν έχω, από υγεία -χτύπα ξύλο- σκίζουμε κι εγώ και οι δικοί μου, τα ζόρια μου τα ποικιλόμορφα τα έχω τραβήξει, δεν είμαι στον κόσμο μου θέλω να πω, οπότε όταν οι επιλογές ΜΟΥ δεν επηρεάζουν κανέναν δεν υπάρχει και λόγος ο κάθε κανένας να τραβάει ζόρι με το τι κάνω στην ζωή μου. Και όλα αυτά χαμογελαστά ε, γιατί διάβασα τι έγραψα και σαν να ακούγομαι τσαντισμένη, καμία σχέση!
Και δε χρειαζεται να απολογείσαι γι'αυτό.
Εν τω μεταξύ δε συζητούσαμε τίποτα άλλο; Έφαγα κράξιμο από τη γιαγιά μου για τα ταξίδια. Πωωωω...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Θυμήστε μου να μην ξαναμιλήσω ποτέ για την υγεία μου, μπήκα για μπάνιο και ξαφνικά πήγα να φάω μια αλλά μια σαβούραααααα, πωωω, που πιστέψτε με καθόλου υγιής δεν θα εξακολουθούσα να είμαι!! .
Εν τω μεταξύ δε συζητούσαμε τίποτα άλλο; Έφαγα κράξιμο από τη γιαγιά μου για τα ταξίδια. Πωωωω...
:haha::haha::haha: οι γκαντεμόσαυρες του φόρουμ. Ας μη μιλάμε, μας ματιάζουνε :bleh:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

Πίστεψέ με να το συζητάω ναι, όπως τα πάντα, αλλά το μόνο που δεν κάνω είναι να απολογούμαι! ;)

Ε την γιαγιά άστην να λέει, γιαγιά είναι δεν πειράζει!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πίστεψέ με να το συζητάω ναι, όπως τα πάντα, αλλά το μόνο που δεν κάνω είναι να απολογούμαι! ;)

Ε την γιαγιά άστην να λέει, γιαγιά είναι δεν πειράζει!
Πρώτη φορά μαλώσαμε και της το κρατάω μέρες. ουφ...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
:haha::haha::haha: οι γκαντεμόσαυρες του φόρουμ. Ας μη μιλάμε, μας ματιάζουνε :bleh:
Πωωωω πραγματικά!! :haha:

Πρώτη φορά μαλώσαμε και της το κρατάω μέρες. ουφ...
Άστην σου λέω, δεν σας ξέρω αλλά να φιλιώσετε, γιαγιά είναι, εγώ δεν έχω γιαγιά..

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Φιλιώσαμε μωρέ, αλλά την έβαλα να υποσχεθεί ότι δε θα με ξαναπρήξει να παντρευτώ ή να κόψω τα ταξίδια. Τώρα πόσο θα το κρατήσει...
Εχε χάρη που της έχω αδυναμία.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Γιατι πρεπει ο καθενας να δινει αναφορα για το πως και που ξοδευει τα λεφτα του; Δηλαδη εδω μας εχουν κοψει τα παντα κι οταν καποιος τα καταφερνει να παει ενα ταξιδι (ή να κανει το οποιοδηποτε εξοδο) πρεπει να απολογειται;
Τωρα αν δεν εχεις να φας και κανεις περιττα εξοδα και κλαιγεσαι μετα πως δεν σου φτανουν τα χρηματα ειναι αλλο θεμα...λχ φιλη με 1350 ευρω μισθο (προ περικοπων) ψαχνει να αγορασει διαμερισμα. Εχει στην τραπεζα 160 χιλαδες ευρω. Βρισκει ενα στις 265000 απο τα σχεδια. Ολοι μα ολοι της λεμε πως δεν αξιζει να δωσει τοσα λεφτα (δεδομενου πως ειναι ανυπαντρη). Δεν ακουει κανενα και προχωρα στην προκαταβολη (ευτυχως μονο 10 χιλιαδες). Ερχεται μετα απο καμια βδομαδα κλαμενη σχεδον και μας λεει πως η τραπεζα της δινει δανειο μεχρι 100 χιλιαδες. Τι θα κανει που θα βρει αλλες 5000 να συμπληρωσει το ποσο; "Μας δουλευεις." της λεω. "Κρατα 500 ευρω το μηνα απο το μισθο σου και σε 10 μηνες θα τα 'χεις. Ετσι κι αλλιως θελει κανενα 5μηνο ακομα για να ξεκινησει να χτιζεται". "Τι;" ,μου απαντα "Που να μπου φτασουν 850 ευρω το μηνα;" (μονη της εν τω μεταξυ και το νοικι του σπιτιου της το πληρωνουν οι γονεις της). " Τι να σε κανω; Γι' αυτο σου λεγαμε να βρεις κατι πιο φθηνο". Ο μισθος της πεφτει σε κατι λιγοτερο απο 900 ευρω. Προχθες τη ρωταω, "Τι γινεται με το σπιτι;", "Α, τιποτα τελικα δεν θα το παρω". "Και η προκαταβολη;" "Την χανω αλλα ειναι πολυ ακριβο για τις μερες που ζουμε το σπιτι αυτο. Προς το παρον δεν εχω αναγκη να αγορασω σπιτι".
Για πειτε τι ταξιδι εχασε αυτη;
Εγώ θάλεγα τι ταξίδια χάνουν οι γονείς(και οι "κάθε"γονείς σε παρόμοιες περιπτώσεις) που πληρώνουν το νοίκιο της κόρης για να την έχουν να μεγαλοπιάνεται και να μη συμβιβάζεται με σπίτι που μπορεί να αποκτήσει αλλά να θέλει αυτά που δεν μπορεί να έχει...όχι μόνο έχασαν πόσα ταξίδια οι γονείς αλλά με αυτή την τακτική η κυρία τι είχε τι έχασε(όσον αφορά την προκαταβολή),όταν έχεις πισινές και έτοιμα λεφτά ε βέβαια πιό εύκολα τα"πετάς"άμα λάχει...
Αλλά δυστυχώς ζούμε στο Ελλαδιστάν και αυτές οι τακτικές είναι συνηθισμένες...εδώ κολλάει και ταιριάζει και αυτό που ρωτάς στην αρχή σχετικά με το αν και γιατί πρέπει να απολογούμαστε στον καθένα για το που ξοδεύουμε τα λεφτά μας κλπ.Γιατί είναι το στύλ της ελληνικής κοινωνίας έτσι να ασχολείται να τρώγεται ο καθένας ..ο γείτονας ο γνωστός με το τι κάνεις;;όχι μόνο για το αν πας ταξίδια και που βρίσκεις τα λεφτά ..θέλει να μαθαίνει τα πάντα,γιατί δεν παντρεύτηκες ακόμα..,αν παντρεύτηκες γιατί δεν έκανες παιδιά,αν χώρισες γιατί χώρισες και πάει λέγοντας..

XRISTOS71

Member
Τripakia πές στην φιλη σου να ζητήσει και να πάρει πίσω τα 10000 ευρώ .
Υπάρχουν άρκετοί δικηγόροι εδώ μέσα που μπορούν να σου δώσουν συμβουλές
Αν εχει υπογράψει ενα απλό ιδιωτικό συμφωνητικό τα λεφτά τα παίρνει πίσω

Σε δικαστήριο κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό δεν αναγνωρίζεται .

XRISTOS71

Member
Εγώ θάλεγα τι ταξίδια χάνουν οι γονείς(και οι "κάθε"γονείς σε παρόμοιες περιπτώσεις) που πληρώνουν το νοίκιο της κόρης για να την έχουν να μεγαλοπιάνεται και να μη συμβιβάζεται με σπίτι που μπορεί να αποκτήσει αλλά να θέλει αυτά που δεν μπορεί να έχει...όχι μόνο έχασαν πόσα ταξίδια οι γονείς αλλά με αυτή την τακτική η κυρία τι είχε τι έχασε(όσον αφορά την προκαταβολή),όταν έχεις πισινές και έτοιμα λεφτά ε βέβαια πιό εύκολα τα"πετάς"άμα λάχει...
Κανένα ταξίδι δεν χάνουν οι γονείς !!!!!!!!
Για τους περισσότερους γονείς πρώτο τους μέλημα είναι να βοηθήσουν το παιδί τους ,να πάρει ενα σπίτι να μην πετάει τα λεφτά τους στο ενοίκιο ,να βρεί μια καλή δουλειά ,ενα καλό παιδί να κάνει οικογένεια και όσο ζουν να μπορούν να βοηθάνε

Παιδιά ηρεμία ,η ζωή δεν είναι μόνο ταξίδια και επειδή εδώ μέσα όλοι γουστάρουν τα ταξίδια αυτό δεν συμβαίνει και έξω .
Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποιες προτεραιότητες .Για καποιους μονο τα ταξίδια είναι πρώτη ,για τους περισσότερους είναι 3 -4 η και πιο πίσω .
Υπάρχουν άπειρα σοβαρότερα θέματα που απασχολούσαν τον κόσμο πόσο μάλλον σήμερα που τα πράγματα έχουν ζορίσει στο μέγιστο βαθμό .

XRISTOS71

Member
Ασχετο
αλλά γουστάρω τους τύπους που μου στέλνουν email οτι είμαι ο μοναδικός κληρονόμος ενός μακρινού μου θείου μου απο το Benin της Αφρικής και αποκλειστικός κληρονόμος μιας περιουσίας 18.500.000 USD.

These huge deposits were lodged particularly, with the "AFRICAN INVESTMENT BANK (A I B-SA)" An affiliate of Commercial Bank of Africa where the Deceased had an account valued at about $18.5 million dollars. The Bank has issued me a notice to provide the next of kin or have the account confiscated.

Λοιπον τέρμα η γκρίνια και η μιζέρια
ετοιμαστείτε απο τον άλλο μήνα θα σας πηγαίνω ολους ταξίδια δωρεάν !
:clap::clap::clap::clap::clap:
Θα γίνω ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του travelstories.gr

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ποτέ δεν ξέρεις ! :roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories