• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

XRISTOS71

Member
Πέστα ρε Μαρία, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Τι εννοείς ''επιλογές '' Φένια ????
Ειναι επιλογή το νταβατζιλίκι που μας έβαλε το κράτος σχεδόν σε όλους μας ?? γιατί αυτοι που δεν έχουν ιδιοκτησία δεν πληρώνουν

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τι εννοείς ''επιλογές '' Φένια ????
Ειναι επιλογή το νταβατζιλίκι που μας έβαλε το κράτος σχεδόν σε όλους μας ?? γιατί αυτοι που δεν έχουν ιδιοκτησία δεν πληρώνουν
ψιτ , μακρια αυτες οι συζητησεις απο το οφ τοπικ !!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οχι, δεν εννοώ αυτό ρε Χρίστο

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για κάποιους που μας πρήζουνε και όπως βλέπω πρήζουν και τη Μαρία, γιατί πάμε ταξίδια και τα ταξίδια είναι είδος πολυτελείας , και δε πρέπει να τρώμε εκεί τα λεφτά μας, και μάλλον το φυσάμε για να κάνουμε ταξίδια και δε ξέρω τι π@π@ριες.
Επιλογή μας είναι να ξοδευουμε τα λεφτα μας οπως μας γουσταρει.

XRISTOS71

Member
Για κάποιους που μας πρήζουνε και όπως βλέπω πρήζουν και τη Μαρία, γιατί πάμε ταξίδια και τα ταξίδια είναι είδος πολυτελείας , και δε πρέπει να τρώμε εκεί τα λεφτά μας, και μάλλον το φυσάμε για να κάνουμε ταξίδια και δε ξέρω τι π@π@ριες.
Επιλογή μας είναι να ξοδευουμε τα λεφτα μας οπως μας γουσταρει.

ΟΚ τώρα κατάλαβα τι εννοείς .
Εννοείται πώς αν είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και δεν εξαρτασαι στο ελάχιστο απο τρίτους (βλέπε γονείς φίλο κτλ ...) εννοείται καλά κάνεις και ξοδεύεις τα χρήματα σου όπως θές .

Αστους να λένε ζηλέυουν που εκείνοι δεν μπορούν να το κάνουν .

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μεγάλη συζήτηση Κρις η οποία δεν γίνεται ιντερνετικά, γιατί για να είναι κατανοητές οι απόψεις μας θα πρέπει να υπάρχουν αρκετές προσωπικές αναφορές. Συνοπτικά θα έλεγα πως τα ταξιδια είναι όντως είδος πολυτελείας αλλά πολλά άλλα πράγματα τα θεωρώ πολυτέλεια για μένα όταν πολλοί τα θεωρούν καθημερινότητα. Σίγουρα ξοδεύοντας αρκετά χρήματα κάπου κι ειδικά όταν δεν ξεχειλίζουν από τις τσέπες μας αφήνουμε κάποια πράγματα πίσω. Αυτό φαντάζομαι εννοεί η Φένια ως επιλογές του καθενός. Προσωπικά, το χω ξαναπει, υποχρεωσεις δεν έχω, από υγεία -χτύπα ξύλο- σκίζουμε κι εγώ και οι δικοί μου, τα ζόρια μου τα ποικιλόμορφα τα έχω τραβήξει, δεν είμαι στον κόσμο μου θέλω να πω, οπότε όταν οι επιλογές ΜΟΥ δεν επηρεάζουν κανέναν δεν υπάρχει και λόγος ο κάθε κανένας να τραβάει ζόρι με το τι κάνω στην ζωή μου. Και όλα αυτά χαμογελαστά ε, γιατί διάβασα τι έγραψα και σαν να ακούγομαι τσαντισμένη, καμία σχέση!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Γιατι πρεπει ο καθενας να δινει αναφορα για το πως και που ξοδευει τα λεφτα του; Δηλαδη εδω μας εχουν κοψει τα παντα κι οταν καποιος τα καταφερνει να παει ενα ταξιδι (ή να κανει το οποιοδηποτε εξοδο) πρεπει να απολογειται;
Τωρα αν δεν εχεις να φας και κανεις περιττα εξοδα και κλαιγεσαι μετα πως δεν σου φτανουν τα χρηματα ειναι αλλο θεμα...λχ φιλη με 1350 ευρω μισθο (προ περικοπων) ψαχνει να αγορασει διαμερισμα. Εχει στην τραπεζα 160 χιλαδες ευρω. Βρισκει ενα στις 265000 απο τα σχεδια. Ολοι μα ολοι της λεμε πως δεν αξιζει να δωσει τοσα λεφτα (δεδομενου πως ειναι ανυπαντρη). Δεν ακουει κανενα και προχωρα στην προκαταβολη (ευτυχως μονο 10 χιλιαδες). Ερχεται μετα απο καμια βδομαδα κλαμενη σχεδον και μας λεει πως η τραπεζα της δινει δανειο μεχρι 100 χιλιαδες. Τι θα κανει που θα βρει αλλες 5000 να συμπληρωσει το ποσο; "Μας δουλευεις." της λεω. "Κρατα 500 ευρω το μηνα απο το μισθο σου και σε 10 μηνες θα τα 'χεις. Ετσι κι αλλιως θελει κανενα 5μηνο ακομα για να ξεκινησει να χτιζεται". "Τι;" ,μου απαντα "Που να μπου φτασουν 850 ευρω το μηνα;" (μονη της εν τω μεταξυ και το νοικι του σπιτιου της το πληρωνουν οι γονεις της). " Τι να σε κανω; Γι' αυτο σου λεγαμε να βρεις κατι πιο φθηνο". Ο μισθος της πεφτει σε κατι λιγοτερο απο 900 ευρω. Προχθες τη ρωταω, "Τι γινεται με το σπιτι;", "Α, τιποτα τελικα δεν θα το παρω". "Και η προκαταβολη;" "Την χανω αλλα ειναι πολυ ακριβο για τις μερες που ζουμε το σπιτι αυτο. Προς το παρον δεν εχω αναγκη να αγορασω σπιτι".
Για πειτε τι ταξιδι εχασε αυτη;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Προσωπικά, το χω ξαναπει, υποχρεωσεις δεν έχω, από υγεία -χτύπα ξύλο-!
Θυμήστε μου να μην ξαναμιλήσω ποτέ για την υγεία μου, μπήκα για μπάνιο και ξαφνικά πήγα να φάω μια αλλά μια σαβούραααααα, πωωω, που πιστέψτε με καθόλου υγιής δεν θα εξακολουθούσα να είμαι!!

Τωρα αν δεν εχεις να φας και κανεις περιττα εξοδα και κλαιγεσαι μετα πως δεν σου φτανουν τα χρηματα ειναι αλλο θεμα...
Συμφωνώ αυτή είναι η διαφορά, αλλά η συζήτηση θα είναι ατέλειωτη!

Για πειτε τι ταξιδι εχασε αυτη;
10000 χαμένη προκαταβολη???????? Φφφφφ η καρδιά μου πόνεσε... Ποιό ταξίδι, δεν νιώθω καλά!!!!!

Όπως και να έχει πάντως, αυτές είναι οι συνέπειες των δικών της επιλογών....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81