Joanna
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Δηλαδη εβαλες πορτα ασφαλειας για να μην μπαινουν οι κατσαριδες;
Ναι ρε,τρέχει τίποτα;
Τους κλέφτες τους φλιτάρει!
Δηλαδη εβαλες πορτα ασφαλειας για να μην μπαινουν οι κατσαριδες;
Ναι ρε,τρέχει τίποτα;
Τους κλέφτες τους φλιτάρει!
είσαι και χρήστης ρε νούμερο???Παρακαλουνται οι χρηστες XRISTOS71
Ναι ρε! Τι σου κανει εντυπωση; Και χρηστες ειμαστε και εξαρτημενοι!είσαι και χρήστης ρε νούμερο???
.... μόνο που χρειαζόμαστε μερικά ιδιαίτερα μαθήματα από τους γείτονες της Ρενάτας!Ναι ρε! Τι σου κανει εντυπωση; Και χρηστες ειμαστε και εξαρτημενοι!
Κάτσε να τελειώσω την ρημάδα την Ταϋλάνδη και βλέπουμε, σημειώσεις έχω κρατήσει, κάτι έχω στο μυαλό μου, για τιπς κυρίως.Παρακαλουνται οι χρηστες XRISTOS71 & mariaz οι οποιοι περασαν απο τα μερη μου this summer(ξερουν αυτοι) οπως γραψουν ιστορια ταχιστα -εστω και μικρη -γιατι εγω η ανεπροκοπη δεν αξιωνομαι.
Αναμενονται εντυπωσεις ,εμπειριες ,φωτο...
(Τι καταναγκαστικη,αναισθητη γαιδαρα που ειμαι...χεχεχε)
και καταχρήστες.......Ναι ρε! Τι σου κανει εντυπωση; Και χρηστες ειμαστε και εξαρτημενοι!
...χρηστες και εξαρτημενοι απο το travelstories εννοουσα! Οι γειτονες της Ρενατας ξερουν και απο αυτα; Να τους γνωρισουμε τοτε σε προσεχη συναντηση μελων-χρηστων!.... μόνο που χρειαζόμαστε μερικά ιδιαίτερα μαθήματα από τους γείτονες της Ρενάτας!
Μα κι εγώ αυτούς εννοούσα: Έφη, Εύη, Αντώνης, Σπύρος, κλπ. κλπ. Τους έχεις γνωρίσει ήδη - νομίζω......χρηστες και εξαρτημενοι απο το travelstories εννοουσα! Οι γειτονες της Ρενατας ξερουν και απο αυτα; Να τους γνωρισουμε τοτε σε προσεχη συναντηση μελων-χρηστων!
Τωραααα απο χρονια !είσαι και χρήστης ρε νούμερο???
Ωχ να τελειωσεις πρωτα την Ταυλανδη?Κάτσε να τελειώσω την ρημάδα την Ταϋλάνδη και βλέπουμε, σημειώσεις έχω κρατήσει, κάτι έχω στο μυαλό μου, για τιπς κυρίως.
Kαλά σε λες ανεπρόκοπη!! Κανονικά για τα μέρη σου ΕΣΥ θα έπρεπε να γράψεις ιστορία.. Στο χω πει πολλές φορές.... Άντε!
Ωχ δεν λες τίποτα!!Ωχ να τελειωσεις πρωτα την Ταυλανδη?
Μηπως κανεις καθολου παρεα με τη dim kyr?
Γκουχ γκουχKαλά σε λες ανεπρόκοπη!! Κανονικά για τα μέρη σου ΕΣΥ θα έπρεπε να γράψεις ιστορία.. Στο χω πει πολλές φορές.... Άντε!