• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
την ωρα που εβαζα το κλειδι στη πορτα μια τεραστια κατσαριδα με θρασος μπηκε κατω απο τη χαραμαδα .....δε πιστευα οτι αυτο το απαισιο σιχαμερο πραγμα μπορει να εισβαλει τοσο ευκολα μες στο σπιτι μου.....

varioAthens

Member
την ωρα που εβαζα το κλειδι στη πορτα μια τεραστια κατσαριδα με θρασος μπηκε κατω απο τη χαραμαδα .....δε πιστευα οτι αυτο το απαισιο σιχαμερο πραγμα μπορει να εισβαλει τοσο ευκολα μες στο σπιτι μου.....

Σιγά τα ωά! :bleh: Κάτω από την πόρτα έχει χωρέσει και περάσει κοτζαμάν ποντίκι στο φοιτητικό μου σπίτι!!!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Σιγά τα ωά! :bleh: Κάτω από την πόρτα έχει χωρέσει και περάσει κοτζαμάν ποντίκι στο φοιτητικό μου σπίτι!!!
μεσα στο φοιτητικο σπιτι ισως δε φρικαρα τοσο απο την αποψη οτι δε φημιζομουν για τη καθαριοτητα μου ( μεσα στο τρενο για Τζαισαλμερ μπορει και να χαιρομουν :haha:)..... αλλα τωρα στο πλεον μονιμο σπιτι εχω υποτι8εται καθαριοτητα και καλη πορτα , αυτη που λεμε ασφαλειας...να τη χε@σω την ασφαλεια της :D

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
mfish να ξερες πόσο σε καταλαβαίνω....Τα ίδια τράβαγα πέρυσι...Είναι η εποχή που κάνουν απολύμανση στις πολυκατοικίες και οι βλαμένες τρυπώνουν παντού.
(Εγώ άλλαξα σπίτι btw, όχι μόνο γι' αυτό αλλά έπαιξε το ρόλο του)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
...αλλα τωρα στο πλεον μονιμο σπιτι εχω υποτι8εται καθαριοτητα και καλη πορτα , αυτη που λεμε ασφαλειας...να τη χε@σω την ασφαλεια της :D
Δηλαδη εβαλες πορτα ασφαλειας για να μην μπαινουν οι κατσαριδες;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ναι ρε,τρέχει τίποτα;
Τους κλέφτες τους φλιτάρει!

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
αλλα τωρα στο πλεον μονιμο σπιτι εχω υποτι8εται καθαριοτητα και καλη πορτα , αυτη που λεμε ασφαλειας...να τη χε@σω την ασφαλεια της :D
Η κατσαριδα αμα χωρεσει το κεφαλι της, μπηκε! Τι να πω και εγω που εχω χωραφια γυρω γυρω και αυτες κανουν παρτι? Εγω γινει ειδικος στον εντοπισμο και την εξοντωση του εχθρου:haha:. Εκει που δεν μπορουσα να τις βλεπω καν, τωρα παιρνω το θεμα στα χερια μου. Τι να κάνεις όταν ο μικρος φωναζει "Μαμααααααα κατσαριδααααααα!"

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλημερα maltakia... με σενα ξεκινα η μερα μου γαμωτο, χαθηκε να αφησεις τη φανταστικη μοντ να ποσταρει πριν απο σενα...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι να κάνεις όταν ο μικρος φωναζει "Μαμααααααα κατσαριδααααααα!"
Να του πεις: "Ελα μωρο μου, αυριο θα φαμε κατσαριδες, για σημερα εχω κανει αλλο φαγητο". Κι αμα ξαναφωναξει χεσε με...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
fani_rou