GTS
Member
Τι να μου πεις! Απλά τις φωτό θα κοιτάω....το χειμώνα θα νταντεύω την κυρία σε ενδιαφέρουσα και κάποιοι άλλοι θα γυρνοβολάνε στο Λάος. Αίσχος!Aπληστε !!!!!!!!! μη σου πω τίποτα!!
Τι να μου πεις! Απλά τις φωτό θα κοιτάω....το χειμώνα θα νταντεύω την κυρία σε ενδιαφέρουσα και κάποιοι άλλοι θα γυρνοβολάνε στο Λάος. Αίσχος!Aπληστε !!!!!!!!! μη σου πω τίποτα!!
Τρέχει τίποτα????5+1 τροποι να κοψετε το καπνισμα:
ΥΓ Μα καλα σ' αυτο το φορουμ τελικα μονο η renata καπνιζει;
Λυσσαααααα.........ρε εσεις οι κολλημενοι με την Ιταλια , υπαρχουν και αλλα μερη στον κοσμο! Δεν θελετε να δειτε καμια αλλη χωρα πριν κλεισετε τα ματια σας??
Η Λισαβωνα ειναι αλητισσα... Η Φλωρεντια ειναι κιουρία .. δεν συγκρινονται..
Αντε ρε να φας καμια σαρδελα ψητη στα καρβουνα που εχεις πηξει στη μινεστρονε και στην καρμποναρα
Η ευρυτερη περιοχη της Τοσκανης θεωρειτε απο τα ομορφοτερα μερη, του κοσμου.Αν ήταν να πηγαίναμε μόνο στα ομορφότερα μέρη, θα πηγαίναμε όλοι συνέχεια στο Παρίσι....
Πες τα sapienza μου, εχει ξεχασει οτι εβαλε αντιστροφη μετρηση......Εσύ η αποπάνω να αφήσεις τη φίλη μου τη rethimno που τα λέει μια χαρά και να πας να δεις τα στρουμφάκια στη ΝΥ μπας και ξελαμπικάρεις...
ελα ντε! Εγω τουλαχιστον ειμαι online απο τις 10 το πρωι, μη κοιτατε που δεν πολυγραφω, υποτιθεται οτι δουλευουμε κιολαςμετα εσενα λεει
Σου την εσκασα !!!!Ρε ολο βραδυ μπαινεις στο φορουμ εσυ..... εισαι πολυ μυστηρια