ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ντροπη σας ρε το παιδι ειχε να μπει τοσο καιρο
αυριο........Pan,να αλλάξεις μνμ στο avatar σου,η Φένια είναι ελεύθερη πια.
Κανε μας τη χαρη αγορι μου , μην αρχισω με τα σκληρα .......Λοιπόν...επειδή εκφράστηκαν κάποιες απορίες..κι επειδή εδώ στην Αθήνα έφτασαν κάποια πράγματα πιο αργά...τα ανακαλύψατε με χρονοκαθυστέρηση δηλαδή (ένα πράγμα σαν τους αρχαίους Έλληνες που δημιουργούσαν τέχνη όταν οι άλλοι πολεμούσαν να σκαρφαλώσουν πάνω στα κλαδιά των δέντρων)....ήρθα να σας δώσω τα φώτα μου! χα χα
Λοιπόν...επειδή εκφράστηκαν κάποιες απορίες..κι επειδή εδώ στην Αθήνα έφτασαν κάποια πράγματα πιο αργά...τα ανακαλύψατε με χρονοκαθυστέρηση δηλαδή (ένα πράγμα σαν τους αρχαίους Έλληνες που δημιουργούσαν τέχνη όταν οι άλλοι πολεμούσαν να σκαρφαλώσουν πάνω στα κλαδιά των δέντρων)....ήρθα να σας δώσω τα φώτα μου! χα χα
Αμ... εμείς είχαμε αυτοκρατορία σε όλη την ευρύτερη περιοχή που κόπτεσαι να επισκεφτείς ξανά και ξανά...μετά μας γκαντεμιάσατε και συρρικνωθήκαμε γενικώς!Κανε μας τη χαρη αγορι μου , μην αρχισω με τα σκληρα .......
Μην αρχισω να θυμιζω ποτε μπηκατε στον χαρτη της Ελλαδος
Ας το ας βρίσκεται για καλό φενγκ σούι...μπας και ξαναπάω σύντομα!πρεπει να βγαλεις την αντιστροφη μετρηση για το παρισι!
(καρφωνει και το ποσο πολυ καιρο εχεις να μπεις, ντροπη!!)
Δεν είμαι ελεύθερη, τα'χω με τον Τσακ Νόρις,Pan,να αλλάξεις μνμ στο avatar σου,η Φένια είναι ελεύθερη πια.
Δεν σε γνωρίζω...αλλά όταν τα φτιάχνει κάποια κοπέλα με τον Τζακ Νόρις...αυτός την έχει ήδη χωρίσει!Δεν είμαι ελεύθερη, τα'χω με τον Τσακ Νόρις,
ΣΥ ΕΙΠΑΣ
αυτο που εχετε,το εχετε μαζι η χωρια?Δεν είμαι ελεύθερη, τα'χω με τον Τσακ Νόρις,
ΣΥ ΕΙΠΑΣ
Δε χάνεις και τίποταΔεν σε γνωρίζω...αλλά όταν τα φτιάχνει κάποια κοπέλα με τον Τζακ Νόρις...αυτός την έχει ήδη χωρίσει!