• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

manelaki

Member
Μονο να μη τον λενε Sergio .....
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...EF%F7%DE%F1%E5%F2-%F3%F4%E7-%F1%FE%EC%E7.html

Ρώμη καλύτερα γυναίκα , trust me ;)
:haha: Το'χω διαβασει! Οχι τιποτα αλλο αλλα θα'χω μαζι μου δυο κουκλες κι ως μεγαλυτερη πρεπει τις προσεχω. Αν και ειμαι σιγουρη οτι θα το διασκεδαζαν με τον Ιταλο:bleh: Ευτυχως θα'χουμε κι εναν αντρα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Last edited by a moderator:

chrisbd

Member
Σάββατο πήγαμε και μαξέψαμε καμμιά 30ρια κιλά κάστανα στο Πήλιο, ωραία και μεγάλα....Ξέρει καμια νοικοκυρά καμιά δοκιμασμένη συνταγή ....απο γλυκό μέχρι φαγητό....:roll:

GTS

Member
Σάββατο πήγαμε και μαξέψαμε καμμιά 30ρια κιλά κάστανα στο Πήλιο, ωραία και μεγάλα....Ξέρει καμια νοικοκυρά καμιά δοκιμασμένη συνταγή ....απο γλυκό μέχρι φαγητό....:roll:
Πάω στοίχημα ότι η Έρση θα βρει τι να τα κάνει...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καλά, εσύ φτιάξε καμιά φασολάδα της προκοπής πρώτα και μετά προχωράς και στα πιο δύσκολα...
Καλέ μια χαρά τη φτιάχνω τη φασολάδα, η γνώμη της πρώην πεθεράς μου φυσικά δε μετράει. Εδώ πίτα είχα ζυμώσει και δε της άρεσε.

GTS

Member
Καλέ μια χαρά τη φτιάχνω τη φασολάδα, η γνώμη της πρώην πεθεράς μου φυσικά δε μετράει. Εδώ πίτα είχα ζυμώσει και δε της άρεσε.
Για τη φασολάδα σας έχουμε 3 γνώμες, τη δική σου, του πρώην και της πεθεράς...1-2, χάσατε κυρία μου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic