panosast
Member
δεν εχεις αδικο........Εμείς τα λέμε...το αναγνωρίζουμε το κάλλος! Εσείς πάλι όταν βάζουμε φώτος ωραίων αντρών, γαργάρα το κάνετε και μας παίρνετε στο ψιλό..
δεν εχεις αδικο........Εμείς τα λέμε...το αναγνωρίζουμε το κάλλος! Εσείς πάλι όταν βάζουμε φώτος ωραίων αντρών, γαργάρα το κάνετε και μας παίρνετε στο ψιλό..
Βάλατε ποτέ έναν ωραίο ΑΝΤΡΑ...Εμείς τα λέμε...το αναγνωρίζουμε το κάλλος! Εσείς πάλι όταν βάζουμε φώτος ωραίων αντρών, γαργάρα το κάνετε και μας παίρνετε στο ψιλό..
Χαχαχα! Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις!Βάλατε ποτέ έναν ωραίο ΑΝΤΡΑ...
Γεια σου βρε Πανο με τα ΩΡΑΙΑ σου!Jason Statham Pictures, Photos & Images - IMDb εδω δεν μπορω να πω κατι....
Μακάρι !!! Σε τέτοιο πλάσμα είναι μίασμα να ακουμπάνε τα βρωμόχερα ορισμένων αντρών.Έχω πληροφορίες ότι η κυρία της φώτο είναι ομοφυλόφιλη.
ναι οντως ειμαι πολυ του μπρουταλ μου αρεσουν τα σκληρα αγορια......Το γούστο σου είναι λίγο μπρουτάλ, αλλά δεν'κακό, δεν'κακό...Και μένα οι μίστερ ατσαλάκωτοι με ξενερώνουν
χαιρομαι που εγκρινεις τις προτιμησεις μου...Γεια σου βρε Πανο με τα ΩΡΑΙΑ σου!
Χαχαχα! Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις!
Α.
Έχω πληροφορίες ότι η κυρία της φώτο είναι ομοφυλόφιλη.
Φαντάζομαι πλέον δε σ'αρέσει καθόλου ε;
Λες να μη το ξερει; Παντως οι ομορφοτερες συνηθως πεφτουν στους χειροτερους...:roll:Μακάρι !!! Σε τέτοιο πλάσμα είναι μίασμα να ακουμπάνε τα βρωμόχερα ορισμένων αντρών.
ναι οντως ειμαι πολυ του μπρουταλ μου αρεσουν τα σκληρα αγορια......