ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Εξάντας, ντοκιμαντέρ στον κόσμο.Γραφεις το τιτλο, πλιζ.
ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Εξάντας, ντοκιμαντέρ στον κόσμο.Γραφεις το τιτλο, πλιζ.
Άλλ' αντ' άλλων. Δυστυχώς το πρόγραμμα άλλαξε λόγω απεργίας. Γμτ. ένα καλό είχε απόψε κι αυτό... πάπαλα. Ας δοκιμάσω μπας και γράψω καμμιά αράδα για το νησί των γενναίων.Δείτε το "tickets" στη ΕΤ1 για να στρώσετε. Στις 22:00.
Θενκς, το εχω ηδη δει, νομιζα ειχε βγαλει καποιο καινουριο.
χααχαα ! Ναι!!Άλλ' αντ' άλλων. Δυστυχώς το πρόγραμμα άλλαξε λόγω απεργίας. Γμτ. ένα καλό είχε απόψε κι αυτό... πάπαλα. Ας δοκιμάσω μπας και γράψω καμμιά αράδα για το νησί των γενναίων.
Εντάξει, ενδιαφέρον είναι, αλλά είπαμε να μη ψυχοπλακωθούμε περισσότερο...χααχαα ! Ναι!!
Εχει ωστοσο ενα ντοκυμαντερ για την Κυπρο και τις λεηλασιες των ναων κατα την διαρκεια της τουρκικης εισβολης
Θα αρχισεις να σκεφτεσαι απο τωρα που θα ξοδεψεις τα λεφτα που θα σου δωσουνε? Αν θελεις νταλικα για τη μεταφορα τους στειλε pm.Χμμμ , αυριο πρεπει να ειμαι στην Εφορια απο τις 08:00 , οποτε δεν με βλεπω να μπαινω ...
Χαχαα τι λεφτα?? Ουτε το εκκαθαριστικο δεν εχω λαβει ακομα!!!Θα αρχισεις να σκεφτεσαι απο τωρα που θα ξοδεψεις τα λεφτα που θα σου δωσουνε? Αν θελεις νταλικα για τη μεταφορα τους στειλε pm.
Το δικο μου δεν εληξε ακομα να στο δανεισω?Χαχαα τι λεφτα?? Ουτε το εκκαθαριστικο δεν εχω λαβει ακομα!!!
Παραβολα για διαβατηριο παω να παρω !!!! Πως θα παμε στο Ισραηλ ,με το παλιο εεε?
Αυτο το παθαινω με τα ταξιδια!!! Τοσο πολυ σου αρεσει?Προσωπικα όταν έχω να πάω σε δημόσια υπηρεσία δεν μπορώ να κοιμηθώ το προηγούμενο βράδυ!
Αυτο το παθαινω με τα ταξιδια!!! Τοσο πολυ σου αρεσει?