• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δείτε το "tickets" στη ΕΤ1 για να στρώσετε. Στις 22:00.
Άλλ' αντ' άλλων. Δυστυχώς το πρόγραμμα άλλαξε λόγω απεργίας. Γμτ. ένα καλό είχε απόψε κι αυτό... πάπαλα. Ας δοκιμάσω μπας και γράψω καμμιά αράδα για το νησί των γενναίων.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Άλλ' αντ' άλλων. Δυστυχώς το πρόγραμμα άλλαξε λόγω απεργίας. Γμτ. ένα καλό είχε απόψε κι αυτό... πάπαλα. Ας δοκιμάσω μπας και γράψω καμμιά αράδα για το νησί των γενναίων.
χααχαα ! Ναι!!
Εχει ωστοσο ενα ντοκυμαντερ για την Κυπρο και τις λεηλασιες των ναων κατα την διαρκεια της τουρκικης εισβολης

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
χααχαα ! Ναι!!
Εχει ωστοσο ενα ντοκυμαντερ για την Κυπρο και τις λεηλασιες των ναων κατα την διαρκεια της τουρκικης εισβολης
Εντάξει, ενδιαφέρον είναι, αλλά είπαμε να μη ψυχοπλακωθούμε περισσότερο... :(

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Χμμμ , αυριο πρεπει να ειμαι στην Εφορια απο τις 08:00 , οποτε δεν με βλεπω να μπαινω ...
Θα αρχισεις να σκεφτεσαι απο τωρα που θα ξοδεψεις τα λεφτα που θα σου δωσουνε? Αν θελεις νταλικα για τη μεταφορα τους στειλε pm.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Θα αρχισεις να σκεφτεσαι απο τωρα που θα ξοδεψεις τα λεφτα που θα σου δωσουνε? Αν θελεις νταλικα για τη μεταφορα τους στειλε pm.
Χαχαα τι λεφτα?? Ουτε το εκκαθαριστικο δεν εχω λαβει ακομα!!!
Παραβολα για διαβατηριο παω να παρω !!!! Πως θα παμε στο Ισραηλ ,με το παλιο εεε?

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Χαχαα τι λεφτα?? Ουτε το εκκαθαριστικο δεν εχω λαβει ακομα!!!
Παραβολα για διαβατηριο παω να παρω !!!! Πως θα παμε στο Ισραηλ ,με το παλιο εεε?
Το δικο μου δεν εληξε ακομα να στο δανεισω?

varioAthens

Member
Προσωπικα όταν έχω να πάω σε δημόσια υπηρεσία δεν μπορώ να κοιμηθώ το προηγούμενο βράδυ!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios