• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
εχει κανει κανεις γιογκα? λοιπον πηγα σημερα πρωτη φορα και ... :haha::haha::haha:
τα παιξα, τι πακετο....
Για μένα είναι η καλύτερη γυμναστική, και μου δίνει τρομερή ενεργεια για να συνεχίσω την ημέρα μου. Τί είδους γιόγκα έκανες;
Αν ήσουν εντελώς αγύμναστη είναι λογικό να σε κούρασε, στο 3ο μάθημα θα έχεις ήδη μπει στη νοοτροπία και θα σου βγαίνουν όλα πιο φυσικα.
Αρκεί να σου ταιριάζει ο συγκεκριμένος τρόπος ζωης-γυμναστικής;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ρε Λίτσα, αυτός είναι πιο άσπρος κι από ψυγείο. Είναι εξαίρεση?
γιατι ρε παιδια σας ειπε κανεις οτι δεν γουσταρουμε τους λευκους?
Στο τελος θα μας πειτε και ρατσιστες !!!

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Για μένα είναι η καλύτερη γυμναστική, και μου δίνει τρομερή ενεργεια για να συνεχίσω την ημέρα μου. Τί είδους γιόγκα έκανες;
Αν ήσουν εντελώς αγύμναστη είναι λογικό να σε κούρασε, στο 3ο μάθημα θα έχεις ήδη μπει στη νοοτροπία και θα σου βγαίνουν όλα πιο φυσικα.
Αρκεί να σου ταιριάζει ο συγκεκριμένος τρόπος ζωης-γυμναστικής;

τι ειδους? ξερω γω.... κατι για στασεις σκυλου ελεγε αυτη, κατι στασεις κομπρα και σανιδα καναμε, αναπνοες και αλλα τετοια, αγυμναστη δεν ειμαι γυμναζομαι καμια 4ετια αλλα τωρα 3 μηνες μετα τη δευτερη γεννα και εχω 20 κιλα επιπλεον και δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου. για να δουμε σε κανα μηνα τη διαφορα...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αμα κανει αυτο στο τριτο μαθημα, χεσε με...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
τι ειδους? ξερω γω.... κατι για στασεις σκυλου ελεγε αυτη, κατι στασεις κομπρα και σανιδα καναμε, αναπνοες και αλλα τετοια, αγυμναστη δεν ειμαι γυμναζομαι καμια 4ετια αλλα τωρα 3 μηνες μετα τη δευτερη γεννα και εχω 20 κιλα επιπλεον και δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου. για να δουμε σε κανα μηνα τη διαφορα...
Προφανώς κάνεις Hatha yoga - Wikipedia, the free encyclopedia
Ηπια μορφή δηλαδή. Συνέχισέ την και θα σε ανταμείψει το αποτέλεσμα τόσο σε ψυχικό όσο και σε σωματικό επίπεδο. Ειδικά τώρα που έχεις γεννήσει κι όλας.
(στη γέννα μου , μου χε μείνει ένα κουσούρι που κουβαλούσα 4 χρόνια στα κοκκυγικά κόκαλα το οποίο πέρασε μόνο με γιόγκα & πιλάτες. Δοκίμασέ τα και τα δυο πάντως, είναι για μένα κορυφαία μορφή γυμναστικής. )

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος