GTS
Member
Εξαρτάται τι εννοείς καλό....το δρόμο της αρετής ή της κακίας?Γιατρέ μου είμαι σε καλό δρόμο ????
Εξαρτάται τι εννοείς καλό....το δρόμο της αρετής ή της κακίας?Γιατρέ μου είμαι σε καλό δρόμο ????
Για μένα είναι η καλύτερη γυμναστική, και μου δίνει τρομερή ενεργεια για να συνεχίσω την ημέρα μου. Τί είδους γιόγκα έκανες;εχει κανει κανεις γιογκα? λοιπον πηγα σημερα πρωτη φορα και ...
τα παιξα, τι πακετο....
Ρε Λίτσα, αυτός είναι πιο άσπρος κι από ψυγείο. Είναι εξαίρεση?Εδω ειμαστε λεμε.......
εσύ γρήγορα νανάκια!!!!!!!Εξαρτάται τι εννοείς καλό....το δρόμο της αρετής ή της κακίας?
Εγω ψηφιζω κακια ..τερμα δεξια!Εξαρτάται τι εννοείς καλό....το δρόμο της αρετής ή της κακίας?
γιατι ρε παιδια σας ειπε κανεις οτι δεν γουσταρουμε τους λευκους?Ρε Λίτσα, αυτός είναι πιο άσπρος κι από ψυγείο. Είναι εξαίρεση?
Για μένα είναι η καλύτερη γυμναστική, και μου δίνει τρομερή ενεργεια για να συνεχίσω την ημέρα μου. Τί είδους γιόγκα έκανες;
Αν ήσουν εντελώς αγύμναστη είναι λογικό να σε κούρασε, στο 3ο μάθημα θα έχεις ήδη μπει στη νοοτροπία και θα σου βγαίνουν όλα πιο φυσικα.
Αρκεί να σου ταιριάζει ο συγκεκριμένος τρόπος ζωης-γυμναστικής;
ΕΛΕΟΣ !!!!!!! ρε λίτσα αυτός είναι σαν την Καμίλα την γυναίκα του ΚάρολουΕδω ειμαστε λεμε.......
Αμα κανει αυτο στο τριτο μαθημα, χεσε με...Αν ήσουν εντελώς αγύμναστη είναι λογικό να σε κούρασε, στο 3ο μάθημα θα έχεις ήδη μπει στη νοοτροπία και θα σου βγαίνουν όλα πιο φυσικα.
Ελα ρε Χρηστο, η Καμιλα ειναι πιο ομορφη...ΕΛΕΟΣ !!!!!!! ρε λίτσα αυτός είναι σαν την Καμίλα την γυναίκα του Κάρολου
Ρένα, ακούς? Έχουμε κίνημα, όχι αστεία...Εγω ψηφιζω κακια ..τερμα δεξια!
Προφανώς κάνεις Hatha yoga - Wikipedia, the free encyclopediaτι ειδους? ξερω γω.... κατι για στασεις σκυλου ελεγε αυτη, κατι στασεις κομπρα και σανιδα καναμε, αναπνοες και αλλα τετοια, αγυμναστη δεν ειμαι γυμναζομαι καμια 4ετια αλλα τωρα 3 μηνες μετα τη δευτερη γεννα και εχω 20 κιλα επιπλεον και δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου. για να δουμε σε κανα μηνα τη διαφορα...