• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι δε το λέω για τις φωτος, λέω απλά να μην κάνουμε το offopic πάλι τίγκα στη συζήτηση για μέρη του σώματος ανδρών και γυναικών...

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πάντως όσες σκανδιναβορωσίδες ξέρω εγώ, ουδεμία σχέση έχουν με τ' αποτελέσματα του χάρτη. Ουδεμία όμως!!

Τουλάχιστον κύριε GTS, εμείς οι γυναίκες είμαστε ανώτερες και αφού καταπιαστήκαμε με τα ανδρικά τούμπανα, τώρα λέμε και ποιες γυναίκες θεωρούμε όμορφες... Δεν έχω δεί ΕΝΑΝ άνδρα να αναγνωρίζει κάποιον άλλον ως ωραίο και να παραδεχτεί: "Να ένας ωραίος άντρας!"... μα ποτέ όμως!!! :bleh:
Σωστή:)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Θα νόμιζε μικρή οτι ηταν σπυράκια και τα'σπαγε συνέχεια :haha::haha::haha:
Ψτττ εσυ δεν αφηνεις τις β.......κουβεντες να μπεις να ψηφισεις στο χειμωνα-καλοκαιρι?
Προσεξε αν εισαι χειμωνικος ...μην κανεις καν τον κοπο.. και απο μακρια στο παρτυ.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ψιττ... εσείς οι κυρίες του off topic, δεν ασχολήστε με κάτι πιο σοβαρό (λέμε τώρα) και on topic? π.χ. να βρείτε πού είναι στον κόσμο η φωτογραφία που έβαλα? Μένει μία ώρα μέχρι να κλείσει το μαγαζί και θέλω νά'χω παραδώσει τη σκυτάλη μέχρι τότε. :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τι να βρουμε βρε συ...οι χωρες που βαζεις εσυ ειναι για γερους λυτες ...:haha:

GTS

Member
Μεταξύ σας τα λέτε, μεταξύ σας τα συμφωνείτε κορίτσια. Κοιτάχτε, αν ρωτήσετε τους άνδρες σας (μη πάμε μακριά) ποιες γκόμενες γουστάρουν πολύ και σας δείξουν κάποιες σαν κι αυτές τις "γλυκούλες" που μας έχετε ανεβάσει εδώ (η Μόνικα εξαιρείται), να ξέρετε ότι σας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Τελικά μόνο η vario μου έριξε μια ψιλο-φάπα, η zmaria επιφυλάσσεται και η Κική με δικαίωσε! Υπομονή, το Σάββατο μου ρίχνετε και τα ποτά στη μούρη αν θέλετε :haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
"γλυκούλες" που μας έχετε ανεβάσει εδώ (η Μόνικα εξαιρείται), να ξέρετε ότι σας δουλεύουν ψιλό γαζί.
"Γλυκούλες" η Shakira, η Beyonce και η Serliz?? Απλά "γλυκούλες"? :shock:
Πλααααάκα μας κάνεις?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377