• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Η αυπνία λόγω χακερ ήταν ??? η τα 4 απο την Αντερλεχτ δεν σε άφησαν να κλείσεις μάτι ????
Άσε που σήμερα στο πρωινάδικο της ΝΕΤ έδειχναν στιγμιότυπα του αγώνα και έβαλαν τη λεζάντα με το σκορ ανάποδα. ΑΕΚ 4 - Αντερλεχτ 1.

:shock:Δεν μπορεί λέω:shock:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Άσε που σήμερα στο πρωινάδικο της ΝΕΤ έδειχναν στιγμιότυπα του αγώνα και έβαλαν τη λεζάντα με το σκορ ανάποδα. ΑΕΚ 4 - Αντερλεχτ 1.

:shock:Δεν μπορεί λέω:shock:
:haha::haha: Θα ήταν πραγματικά αστείο. Συγχωρέστε με φίλοι αεκτζήδες.

varioAthens

Member
Η προσευχή ενός απλού Έλληνα...

"Αγαπητέ Θεέ,

τον τελευταίο χρόνο μου πήρες:
τον αγαπημένο μου τραγουδιστή Νίκο Παπάζογλου
τον αγαπημένο μου συνθέτη Μανώλη Ρασούλη
...τον αγαπημένο μου ηθοποιό Θανάση Βέγγο...

Απλά ήθελα να σου θυμίσω
ότι οι αγαπημένοι μου πολιτικοί είναι:
ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Παπακωνσταντίνου, ο Πάγκαλος, ο Σαμαράς, η Παπαρήγα, ο Καρατζαφέρης, ο Τσίπρας, η Μπακογιάννη ....
από βδομάδα θα σου πω και τους άλλους!!!!​

Last edited by a moderator:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μπορεί παρακαλώ κάποιος να πάει στη γενική αναζήτηση στο φόρουμ και να βάλει πχ "Λονδίνο"; Πόσα αποτελέσματα δίνει; Γιατί μου βγάζει μόνο 1; Έχω εγώ πρόβλημα ή είναι γενικό; Ό,τι κι αν δοκιμάσω μου βγάζει πολύ περιορισμένα αποτελέσματα σε σχέση με το παρελθόν! Μα τι γίνεται; Οι χάκερς φταίνε;;:shock:

mel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ξανά λατρεμένο Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τώρα στα αποτελέσματα βγάζει και το οφ-τόπικ :haha: (μόνο στις ταξιδιωτικές ιστορίες βγάζει πολλά αποτελέσματα)

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Με μερικές τυχαίες αναζητήσεις στο πεδίο γενική αναζήτηση (εκτός από Λονδίνο και με άλλες λέξεις κλειδιά), νομίζω ότι βρίσκει μόνο ό,τι έχει να κάνει με σημερινά μηνύματα και μόνο.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Μπορεί παρακαλώ κάποιος να πάει στη γενική αναζήτηση στο φόρουμ και να βάλει πχ "Λονδίνο"; Πόσα αποτελέσματα δίνει; Γιατί μου βγάζει μόνο 1; Έχω εγώ πρόβλημα ή είναι γενικό; Ό,τι κι αν δοκιμάσω μου βγάζει πολύ περιορισμένα αποτελέσματα σε σχέση με το παρελθόν! Μα τι γίνεται; Οι χάκερς φταίνε;;:shock:
δικιο εχεις!!:shock::shock:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχετε δίκιο κάτι έχει ανατιναχτεί. Σας παρακαλώ θερμά όταν β΄λεπετε κάτι να το αναφέρετε στην αντίστοιχη ενότητα, γιατί εδώ μπορεί να μη το δω ποτέ. :)

Το ψάχνω και σας ενημερώνω.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Έχετε δίκιο κάτι έχει ανατιναχτεί. Σας παρακαλώ θερμά όταν β΄λεπετε κάτι να το αναφέρετε στην αντίστοιχη ενότητα, γιατί εδώ μπορεί να μη το δω ποτέ. :)

Το ψάχνω και σας ενημερώνω.
Ναι κι εσύ δίκιο έχεις, είχα σκοπό να το αναφέρω στα περί φόρουμ αλλά ήθελα πρώτα να δω αν είχα μόνο εγώ το πρόβλημα! Ευχαριστούμε;)

sophia_det

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία,Περού,Ν.Ζηλανδία
Σήμερα μάθαμε πως μας κόβουν 500+ ευρώ/μήνα για τους επόμενους 3 μήνες :shock: και τώρα πείτε μου...που να πάω να τσιρίξω χωρίς να φοβήσω τους τουρίστες του νησιού;;;;:roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios