elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Πρωτομαγια...Πολυ ωραια. Για ποτε;
Πρωτομαγια...Πολυ ωραια. Για ποτε;
Πεφτουν οι σοβαδες απ' το ταβανι στο κρεβατι σου δηλαδη;Εlenara εχω να σου προτεινω ενα πολυ καλο ξενοδοχειο........ Νομιζεις οτι εισαι μερος της ταινιας ο "Πιανιστας".....
δωσε λινκ κρατησης μη χασω το κελεπουριΕlenara εχω να σου προτεινω ενα πολυ καλο ξενοδοχειο........ Νομιζεις οτι εισαι μερος της ταινιας ο "Πιανιστας".....
Και φυσικα το καλυτερο και ακρως πρωτοποριακο......
Θα πεσεις στο κρεβατι και θα νομιζεις οτι κανεις ηλιοθεραπεια στην παραλια
εγω τον ευχαριστω που ειπε για την ΑιγαιουΜπράβο Ελένη! Αυτή η Βουδαπέστη πολύ φοριέται φέτος την άνοιξη...να ευχαριστήσουμε τον πανπαν που μας πρωτοείπε το νέο για τη ryan
Μονο ο tripakias με επιασε ρε παιδια!!Πεφτουν οι σοβαδες απ' το ταβανι στο κρεβατι σου δηλαδη;
Μπράβο Ελένη! Αυτή η Βουδαπέστη πολύ φοριέται φέτος την άνοιξη...να ευχαριστήσουμε τον πανπαν που μας πρωτοείπε το νέο για τη ryan
με κανετε και κοκκινιζωεγω τον ευχαριστω που ειπε για την Αιγαιου
Ααα.....Η δικιά μου πάλι όλο μου στέλνει χαρούμενα sms.. Μήπως να την πάω εγώ σε κλινική απεξάρτησης; Αλλά από την πολλή χαρά της φρόντισε να κλείσει και ταξίδι στη Ρώμη 5 μέρες αφού γυρίσουμε! Λίγο σουρτούκι μας βγήκε η μαμά, μήπως να της μιλήσω για τον κίνδυνο χρεωκοπίας;Βαλιτσούλααααα, είπα στη μαμά μου ότι η battered suitcase θα πάει με τη μαμα της στη Βουδαπέστη και να πάμε κι εμείς ένα ταξίδι οι δυο μας και μου είπε ότι δε πάω καλά και να το κοιτάξω ή να βρω μια κλινική απεξάρτησης Κανείς δε με καταλαβαίνει.