James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Το "τζαμπέ" είναι μετάφραση για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά?
Παιδες, σορυ για το ασχετο, ξερει κανεις αν το wordpress ειναι free/δηλ. τζαμπε??
Εκτός από το free (as in beer), υπάρχει και το free (as in speech)Το "τζαμπέ" είναι μετάφραση για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά?
για beer τυπου... τελικα εμαθα: ειναι φρι!!Εκτός από το free (as in beer), υπάρχει και το free (as in speech)
Ε όχι δα.... Τα τρενάκια του Καμμένου τα είδες;Οι πολιτικες διαφημισεις ειναι χειροτερες και απο του jumbo... Ελεος δηλαδις!!
Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχω δει ούτε μία διαφήμιση για τις εκλογές αυτές. Δεν είμαι και πολύ λάτρης της τηλεόρασης.Οι πολιτικες διαφημισεις ειναι χειροτερες και απο του jumbo... Ελεος δηλαδις!!
Μα αυτός που έκανε τις διαφημίσεις για το jumbo το έκανε! ''αλέξη ξεκόλλα''!!!!Ε όχι δα.... Τα τρενάκια του Καμμένου τα είδες;
Παιδες, σορυ για το ασχετο, ξερει κανεις αν το wordpress ειναι free/δηλ. τζαμπε??
Είναι φρι το wordpress.com. Το wordpress.org αντιθέτως δεν είναι.για beer τυπου... τελικα εμαθα: ειναι φρι!!
Μήπως κάνεις λάθος; Νομίζω ότι η Ένωση Κεντρώων κατεβαίνει μόνη της.Νομιζω πως κατεβαινει στο συνασπισμο κομματων ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ οπου μεταξυ αλλων συμμετεχουν τζημερος και πειρατες.
Tα ειδα!! Jumbo ειναι?Ε όχι δα.... Τα τρενάκια του Καμμένου τα είδες;