Kanel28
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Εδιμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Τα χρόνια μου πολλά σε όλους σας από το χιονισμένο Λεστεράκι!
Χρονια πολλα, γλυκα, πολύχρωμα...και μυρωδάτα σαν κανέλα ..γλυκια κανελίτσα...Τα χρόνια μου πολλά σε όλους σας από το χιονισμένο Λεστεράκι!
View attachment 68530
Ήμουν στην Κολομβία... Στην Κούβα ακόμη αυτά τα πράγματα μόνο σε πρεσβείες.Εσύ πώς κατάφερες και είδες βίντεο στο ίντερνετ? Ακόμα δεν είπαμε να λήξουμε το εμπάργκο, το ρίξαμε στο σερφάρισμα?
Πολύ απλά αν δεν πήγαινε οργανωμένα ο συγγραφέας θα έβλεπε ότι υπάρχουν χιλιάδες σαμάνοι κι εκατομμύρια γιαγιάδες που πλέκουν σε όλη τη Νότιο Αμερική;, άπειροι βεδουίνοι κλπ. To ότι το 0,1% εξ αυτών είναι τουριστοβεδουίνοι ή τουριστοσαμάνοι δεν αναιρεί ότι το υπόλοιπο 99,9% υπάρχει (και μπορείς να το επισκεφθείς και μάλιστα πανεύκολα).Το μυστικό βέβαια για να αισθανθείς ότι ζεις κάτι από τη μαγεία του Λώρενς της Αραβίας ή των εξερευνητών-κατακτητών της Νότιας Αμερικής, είναι να πιστέψεις ότι όλα γίνονται… συμπτωματικά. Ότι είναι, δηλαδή, απόλυτα φυσιολογικό να πετύχεις έναν βεδουίνο στη μέση της ερήμου (ο οποίος δεν έχει κανένα μέσο βιοπορισμού εκτός από τα λεφτά σου) ή μια γιαγιά που πλέκει καλάθια στο Περού ακριβώς πάνω στο μονοπάτι από όπου περνούν οι τουρίστες.