• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είναι αληθης η πληροφορία, έπεται νέα φωτογράφιση του Γιάνη που όλοι αγαπήσαμε να κάνει χαλάουα αντί για λέιζερ στα πλαίσια του λιτού βίου.
Το φάγατε το παιδί και αναγκάζεται από ότι άκουσα να μετακομίσει στην Μαβίλη σε....διαμέρισμα! Εντάξει. Αυτό που του κάνετε είναι τουλάχιστον bullying!

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σιγά το bulling.Έχεις δει γριές να τρέχουν στο δεύτε λάβετε φως;Εκεί να δεις bulling πια θα πρώτο πάρει.
Καλά αυτές οι γριές είναι μάστιγα. Εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα και στις ουρές του σούπερ μάρκετ. Όλο πάνε και τρυπώνουν. Κάποια στιγμή πρέπει τα ΜΜΕ να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το πρόβλημα. Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε....o_O

karfitsa

Member
Ευτυχως,που στην τραπεζα,εχουν βαλει χαρτακια προτεραιοτητας....αν και μια φορα,που ηρθε η σειρα μου,παει μια γιαγια στο ταμειο..."επ,κυρια μου,που πατε; Ειναι το 26 νουμερο!"....."αχ παιδακι μου,νομιζα οτι ηταν το 36...δεν βλεπω καλα...":D

varioAthens

Member
Εμενα η μαστιγα-γριες με εχει στιγματισει στο πλοιο… που αναθεμα την ωρα και τη στιγμη που συνεδεσαν στην ιδια γραμμη Μυκονο και Τηνο… ειναι ποτε δυνατον?
Να μπαινεις απο Μυκονο ωραιος και χαλαρος και στην Τηνο να ορμανε οι γριες (που πριν λιγη ωρα σταυροκοπιουνταν και εκαναν μετανοιες) και να σε βριζουν οτι εχεις απλωθει, οτι εισαι ντυμενος σαν φρικιο κ.λ.π. κ.λ.π.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κορυφαίες είναι και οι γριές στο ΙΚΑ. Όπου δεν πάσχουν από τίποτε μερικές από αυτές και πάνε για να βρουν παρέα. Της λέει ο γιατρός "εσείς γιατί είστε εδώ, ε΄χετε παραπεμπτικό;" και λέει η θεούλα "πού να πάω γιόκα μου, χάλασε και η τηλεόρασή μου"!!! Πραγματικό περιστατικό σε κουβανικό νοσοκομείο (παντού οι γριές ίδιες είναι γυοί λαβ γιου αμπουέλας)

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σκεφτείτε να τις βγάλουμε σε πίστα αεροδρομίου για πτήση με easy jet και να τις πούμε: "γιαγιά δεν έχει νούμερα, κάθεσαι όπου βρεις!". Βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα.

varioAthens

Member
Παντως αποριας αξιον με τις γριες οτι ενω βαρυγκομανε και παραπονιουνται οτι πονανε, αμα ειναι να πιασουν θεση σε κανα πλοιο-λεωφορειο-ΙΚΑ κλπ, τρεχουν πιο γρηγορα κι απο το road runner…

roadrunner_bigger.gif

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος