• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
Ε, ρε απωθημένα που έχει ο Έλλην με τις κουλτουριάρες που έχουμε μπλέξει (τυχαία μου έρχεται η @paefstra στο νου).
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε, αστοιχείωτε κρεοπώλη. Οποιαδήποτε συζήτηση δεν περιλαμβάνει ψαρονέφρι και σεξ, σας φαίνεται πνευματικός Γολγοθάς.
Αφήστε τα άνθη στις εκλεπτυσμένες ψυχές και μην πάτε να μας ξεγελάσετε με φτηνά κόλπα. Βάλτε ένα κοκορέτσι που σας εκφράζει, στο κάτω κάτω, για Avatar, μια που κουραστήκατε να τρολάρετε τα ξένα Avatar.
(τι θα πει "έχουμε μπλέξει"; )

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Απορώ που ασχολείστε με technicalities και δεν το γυρίσατε εναντίων μας (των Ελλήνων ανδρών μή επιφανών) μιας και το επιχείρημα λειτουργεί και ανάποδα.

Και όχι μόνο. Δεδομένης της επόμενης ερώτησης που το 65% απάντησε πως προτιμά να πάει στο δημοτικό αντί για στρατό, φαίνεται ξεκάθαρα πως το ποσοστό των ανδρών που βρωμάν ανδρίλα και έλαβαν το τεστ είναι ακριβώς 35%.
Συνεπώς, (στο τεστ) έχουν λάβει μέρος 65% κουλτουριάρηδες/ρες και 35% ούνοι. Άρα, αυτό το 35% είναι αυτό που δεν ικανοποιεί τους άλλους 65% που προτιμούν να σεξίζονται συνεχώς λόγω έλλειψης.

Και όχι πανπαν, δεν θα στο εξηγήσω ξέχωρα ούτε αυτό το ποστ. Όταν ξεθυμάνει το αψέντι ούτε εγώ θα το καταλαβαίνω.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Μιλάς με γρίφους γέροντα...
Μιλάς στον εφευρέτη της δημιουργικής μπουρδοασάφειας.
Ήμασταν pen-pals με τον Γιάνη και του είπα ΟΚ, θα σου μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου αλλά σου απαγορεύω να υπογράφεις σαν κι εμένα (είμαστε συνονόματοι).

Και πήγε το τσογλάνι και υπέγραφε με ένα ν.
Έξυπνο. Μου την έφερε.

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ειναι ο Γιανης ατριχος?ιιιιιιιι και απο που προερχεται η πληροφορια?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είναι αληθης η πληροφορία, έπεται νέα φωτογράφιση του Γιάνη που όλοι αγαπήσαμε να κάνει χαλάουα αντί για λέιζερ στα πλαίσια του λιτού βίου.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Όσοι σπεύσατε να κοτσάρετε την καλοκαιρινή κολεξιόν (για αβαταρ) ρίξτε κάτι πάνω σας... έρχονται χιόνια. :D (Το καταλάβαμε, ψωνίσατε καινούρια συνολάκια. Μμμ, λες και δε θα προλάβετε να τα βάλετε... :bleh:)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios