Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Τα σχόλια από κάτω πάντως είναι επικές ελληνοκαφρίλες.Απ'ολη την εφημεριδα, αυτο σου εκανε εντυπωση;
Τα σχόλια από κάτω πάντως είναι επικές ελληνοκαφρίλες.Απ'ολη την εφημεριδα, αυτο σου εκανε εντυπωση;
Μπαααα για το συνήθες επίπεδο των σχολιαστών της συγκεκριμένης εφημερίδας τα βρίσκω στα όρια του Ράμφου...Τα σχόλια από κάτω πάντως είναι επικές ελληνοκαφρίλες.
Ας μου πει καποιος οτι ειναι τρολια:
http://www.lay-out.gr/chamos-stin-thessaloniki-kommotirio-gimnostithes-kommotries/
Ευτυχώς ο δικός μου είναι ράφλας.Ας μου πει καποιος οτι ειναι τρολια:
http://www.lay-out.gr/chamos-stin-thessaloniki-kommotirio-gimnostithes-kommotries/
Δεν έχει τιμές για ανταυγες που θέλω να κάνω και στεναχωριέμαι.
Κάνε ένα τηλέφωνο στον Ξηρό, ξέρει αυτός.Δεν έχει τιμές για ανταυγες που θέλω να κάνω και στεναχωριέμαι.
Όλη αυτή η εισαγωγή για να μας πεις ότι δεν ξέρεις να...μαγειρεύεις?Με εκνευρίζουν απίστευτα οι τηλεφωνικές πωλήσεις, ειδικά όταν με παίρνουν χωρίς να ξέρουν καν ποιος ή τι είμαι. Μια φορά με πήραν στο χωριό μου (!!!) στις 3 το μεσημέρι και ήταν και αυτόματος τηλεφωνητής, που με ειδοποίησε ότι είμαι πολύ τυχερός (κωλοφαρδία, όχι αστεία), διότι είναι τα γενέθλια του κυρίου Τσελεμεντέ (ε τότε πού η τύχη; δεν έχει κάθε χρόνο γενέθλια; ) και κέρδισα την ευκαιρία να αγοράσω όοοοοοοοολη τη σειρά μαγειρικής του (καμιά 40αριά τόμους) για μια εξωοπραγματική έκπτωση. Αν ενδιαφερόμουν έπρεπε να πατήσω το 1. Ε, το πάτησα και περίμενα. Η τύχη μου δεν είχε τελειώσει, διότι επειδή είμαι από επαρχία έχω και 20% έκπτωση στα μεταφορικά (δηλαδή 80% αύξηση, αν δεν το καταλάβατε) και να ξαναπατήσω το 1. Το ξαναπάτησα κι επιτέλους βγήκε ένας άνθρωπος. Χωρίς να τον αφήσω να τελειώσει την καλησπέρα του, έβγαλα από μέσα μου όλη την ελληνική καφρίλα που έχω "άκου να σου πω παλιοπ... ή με σβήνεις τώρα από το #@$%% σου κατάλογο ή έρχομαι εκεί και σου #$%$^# το %#$%% που σε γλίστραγε, τον $%#%$ τον κύριο Τσελεμεντέ και σου βάζω κι ένα μουσακά στον #$%^$Υ^$", δεν πρόλαβα να τελειώσω αλλά νομίζω ότι μάλλον με έσβησε από τον κατάλογο των πιθανών πελατών.