• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Tα πιο επικά σχόλια EVER έχουν γίνει κάτω από ένα ποστ της Sophia Vergara (ναι της βυζ...εε της ηθοποιού) στο FB.
Έγραψε "vamos Colombia" μετά από ένα γκολ που πέτυχε η εθνική της εις βάρος της δικής μας στο μουντιάλ, και από κάτω άνοιξε ο οχετός.

Τι άκουσε η μάνα της, τι η ίδια, τι να μην ξανάρθει στην χώρα μας, πόσο σαύρα είναι (είπαμε παιδιά μην το ξεφτιλίζουμε), πόσο χάλια χώρα έχει, τι ότι γουστάρει να "προπονεί" ομάδες και πολλά άλλα πολιτισμένα σχόλια. Ελλάδα!Η γενέτειρα του πολιτισμού!

Αναρωτιέμαι τι ακριβώς θα της είπαν αυτοί που τσεκάρουν για λογαριασμό της το account της, αν μπήκαν στον κόπο να μεταφράσουν.

Όχι τίποτα άλλο, φάγαμε και 3 από την Κολομβία.

Και επειδή ξέρω ότι θα ψάξετε για να μην σας κουράζω.
http://www.protothema.gr/sports/article/388001/otan-oi-ellines-xekinisan-polemo-me-ti-sofia-vergara/

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Εβανζελί ας τα γράψω και εδώ..

Χτυπά το εταιρικό τηλέφωνο. με το που το σηκώνω ακούγεται μια κοφτή ηχογραφημένη γυναικεία φωνή που πιθανότατα λέει κάτι σαν "returning the call". Αν είστε UK και δεν το κλείσετε κατευθείαν, βάσανά σας. τέσπα, μιας και δε μου χει τύχει και μπόλικες φορές, περιμένω τον περίχαρο Εγγλεζάκο που θα μου συστηθεί και θα αρχίσει το λογύδριο του:
"Γεια σας τι μου κάνετε πως είστε είμαστε από την τάδε εταιρία και θα θέλαμε να σας κάνουμε μια προσφορά καθώς είμαστε οι πιο φθηνοί στην αγορά και θα σας φροντίσουμε και θα είμαστε δίπλα σας (... αχαχ, περιμένετε για το twist στην υπόθεση) και να ξέρετε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει οι τιμές την ανιούσα αλλά εμείς παραμένουμε η καλύτερη επιλογή ... για γραφείο τελετών..."
υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που ακούς κάτι τόσο εξωπραγματικό που δυστυχώς δεν έχεις τη διαύγεια να απαντήσεις με καμιά κατάλληλη τρολιά. όλα θολώνουν, ακούς αυτά που σου λένε και περιορίζεις τον εαυτό σου μόνο σε κυριολεκτικές δηλώσεις του στιλ : "είμαι expatriot, θα με θάψουν αλλού..."

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Με εκνευρίζουν απίστευτα οι τηλεφωνικές πωλήσεις, ειδικά όταν με παίρνουν χωρίς να ξέρουν καν ποιος ή τι είμαι. Μια φορά με πήραν στο χωριό μου (!!!) στις 3 το μεσημέρι και ήταν και αυτόματος τηλεφωνητής, που με ειδοποίησε ότι είμαι πολύ τυχερός (κωλοφαρδία, όχι αστεία), διότι είναι τα γενέθλια του κυρίου Τσελεμεντέ (ε τότε πού η τύχη; δεν έχει κάθε χρόνο γενέθλια; ) και κέρδισα την ευκαιρία να αγοράσω όοοοοοοοολη τη σειρά μαγειρικής του (καμιά 40αριά τόμους) για μια εξωοπραγματική έκπτωση. Αν ενδιαφερόμουν έπρεπε να πατήσω το 1. Ε, το πάτησα και περίμενα. Η τύχη μου δεν είχε τελειώσει, διότι επειδή είμαι από επαρχία έχω και 20% έκπτωση στα μεταφορικά (δηλαδή 80% αύξηση, αν δεν το καταλάβατε) και να ξαναπατήσω το 1. Το ξαναπάτησα κι επιτέλους βγήκε ένας άνθρωπος. Χωρίς να τον αφήσω να τελειώσει την καλησπέρα του, έβγαλα από μέσα μου όλη την ελληνική καφρίλα που έχω "άκου να σου πω παλιοπ... ή με σβήνεις τώρα από το #@$%% σου κατάλογο ή έρχομαι εκεί και σου #$%$^# το %#$%% που σε γλίστραγε, τον $%#%$ τον κύριο Τσελεμεντέ και σου βάζω κι ένα μουσακά στον #$%^$Υ^$", δεν πρόλαβα να τελειώσω αλλά νομίζω ότι μάλλον με έσβησε από τον κατάλογο των πιθανών πελατών.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με εκνευρίζουν απίστευτα οι τηλεφωνικές πωλήσεις, ειδικά όταν με παίρνουν χωρίς να ξέρουν καν ποιος ή τι είμαι. Μια φορά με πήραν στο χωριό μου (!!!) στις 3 το μεσημέρι και ήταν και αυτόματος τηλεφωνητής, που με ειδοποίησε ότι είμαι πολύ τυχερός (κωλοφαρδία, όχι αστεία), διότι είναι τα γενέθλια του κυρίου Τσελεμεντέ (ε τότε πού η τύχη; δεν έχει κάθε χρόνο γενέθλια; ) και κέρδισα την ευκαιρία να αγοράσω όοοοοοοοολη τη σειρά μαγειρικής του (καμιά 40αριά τόμους) για μια εξωοπραγματική έκπτωση. Αν ενδιαφερόμουν έπρεπε να πατήσω το 1. Ε, το πάτησα και περίμενα. Η τύχη μου δεν είχε τελειώσει, διότι επειδή είμαι από επαρχία έχω και 20% έκπτωση στα μεταφορικά (δηλαδή 80% αύξηση, αν δεν το καταλάβατε) και να ξαναπατήσω το 1. Το ξαναπάτησα κι επιτέλους βγήκε ένας άνθρωπος. Χωρίς να τον αφήσω να τελειώσει την καλησπέρα του, έβγαλα από μέσα μου όλη την ελληνική καφρίλα που έχω "άκου να σου πω παλιοπ... ή με σβήνεις τώρα από το #@$%% σου κατάλογο ή έρχομαι εκεί και σου #$%$^# το %#$%% που σε γλίστραγε, τον $%#%$ τον κύριο Τσελεμεντέ και σου βάζω κι ένα μουσακά στον #$%^$Υ^$", δεν πρόλαβα να τελειώσω αλλά νομίζω ότι μάλλον με έσβησε από τον κατάλογο των πιθανών πελατών.
Όλη αυτή η εισαγωγή για να μας πεις ότι δεν ξέρεις να...μαγειρεύεις?:xalara:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic