LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
χαχαχα το τελειο ζευγαριΜόνο αγάπη
χαχαχα το τελειο ζευγαριΜόνο αγάπη
Αν έλεγε disc mount θα μπορούσα να σε βοηθήσω ίσως.....Μπορεί κάποιος να μου πώς διάολο λέγεται στα Ελληνικά το Temple Mount των Ιεροσολύμων;
Το όρος του Ναού.Δεν είμαι από θρησκευόμενη οικογένεια, δεν έκανα ποτέ μου θρησκευτικά στο σχολείο και ως εκ τούτου είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετως στα χριστιανικά. Πρώτη φορά το μετανιώνω, χάνω πολλά ιστορικά επεισόδια.
Μπορεί κάποιος να μου πώς διάολο λέγεται στα Ελληνικά το Temple Mount των Ιεροσολύμων;
Το λένε ''Όρος του Ναού'' άπιστε....Δεν είμαι από θρησκευόμενη οικογένεια, δεν έκανα ποτέ μου θρησκευτικά στο σχολείο και ως εκ τούτου είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετως στα χριστιανικά. Πρώτη φορά το μετανιώνω, χάνω πολλά ιστορικά επεισόδια.
Μπορεί κάποιος να μου πώς διάολο λέγεται στα Ελληνικά το Temple Mount των Ιεροσολύμων;
Δεν ειχες την τυχη που ειχαμε εμεις! Παντως πραγματικα εχασες. Εγω απολαμβανα τα θρησκευτικα στο σχολειο, ισως γιατι μου αρεζαν πολυ τα παραμυθια!Δεν είμαι από θρησκευόμενη οικογένεια, δεν έκανα ποτέ μου θρησκευτικά στο σχολείο και ως εκ τούτου είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετως στα χριστιανικά. Πρώτη φορά το μετανιώνω, χάνω πολλά ιστορικά επεισόδια.