• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

piccolo_mondo

Member
Παει η εποχή που κάναμε ένα ταξίδι κ άλλαζε το πορτοκαλί σκηνικό! Τώρα πχ αν πάω Κων/πολη θα μπει απλά μια πράσινη κουκιδα δίπλα στην Αλεξανδρούπολη! Ενώ παλιά κοτζαμ Τουρκία θα πορτοκαλιζε!

panpan

Member
Για καντο μας λιανα!! Γεννατε? Και αν ναι, τα σκυλια που κολλανε?
Όχι καλέ,ένα από τα παιδιά μου που ήταν Ελλάδα έρχεται να ζήσει μαζί μου και παρεμπιπτόντως
έχει 2 σκυλιά.
Υ.γ.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεως είναι ένα από τα 3 θετά μου παιδιά.Τα δύο μου φυσικά παιδιά και το
ένα από τα τρία είναι ήδη εδώ,το δεύτερο ήρθε πριν από λίγο και το τρίτο το έχω παντρεμένο και ζει
στην Αγγλία.

:clap: :clap: :clap: :xalara:

fotast

Member
Όχι καλέ,ένα από τα παιδιά μου που ήταν Ελλάδα έρχεται να ζήσει μαζί μου και παρεμπιπτόντως
έχει 2 σκυλιά.
Υ.γ.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεως είναι ένα από τα 3 θετά μου παιδιά.Τα δύο μου φυσικά παιδιά και το
ένα από τα τρία είναι ήδη εδώ,το δεύτερο ήρθε πριν από λίγο και το τρίτο το έχω παντρεμένο και ζει
στην Αγγλία.
Μπερδεύτηκα.Ειλικρινά!!
Να είστε όλοι καλά πάντως.

varioAthens

Member
έχει 2 σκυλιά.
Υ.γ.
στην Αγγλία.

Γεια σου ρε pan pan πολυτεκνε!!! Να εισαι καλα!! :)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη