Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
ε εχεις απολυτο δικιοΑυτό με τον καγκελωμένο Οράτιο και τους ντεγκραντέ ουρανούς?
Πού πήγε το ιταλικό γούστο βρε Samion?![]()

υποθετω να μην πω τπτ για τον Walker Texas Ranger?...
ε εχεις απολυτο δικιοΑυτό με τον καγκελωμένο Οράτιο και τους ντεγκραντέ ουρανούς?
Πού πήγε το ιταλικό γούστο βρε Samion?![]()
Να σε προστατεψω θέλω και εσυ μου την λες και απο πάνω ;;;XRISTOS71 said:Εκτίθεσαι !!!!
να το παρει το ποταμι? μουτσος το πρωι στη μαρινα, τσεκινατζης στο Βενιζελο το απογευμα (ξερουμε σε ποια εταιρεια...), και αποκλειστικη στον Ευαγγελισμο τα βραδυα....XRISTOS71 said:Να σε προστατεψω θέλω και εσυ μου την λες και απο πάνω ;;;
Γνωρίζεις τι δουλειά κάνει ο Samion πχ για παράδειγμα ; προφανώς και όχι !!
Και γω που νόμιζα ότι είσαι ή ο Αγουδημος ή ο Γκριμαλντινα το παρει το ποταμι? μουτσος το πρωι στη μαρινα, τσεκινατζης στο Βενιζελο το απογευμα (ξερουμε σε ποια εταιρεια...), και αποκλειστικη στον Ευαγγελισμο τα βραδυα....
τρίπλοθεσιτης δηλαδη ;;;Samion said:να το παρει το ποταμι? μουτσος το πρωι στη μαρινα, τσεκινατζης στο Βενιζελο το απογευμα (ξερουμε σε ποια εταιρεια...), και αποκλειστικη στον Ευαγγελισμο τα βραδυα....
τοτε θα πηγαινα στη σουιτα των 14000 ευρωπουλων ημερησιως που λεγαμε, οχι στο ταπεινο δημοσιο 6κλινο..ευαγγελια said:Και γω που νόμιζα ότι είσαι ή ο Αγουδημος ή ο Γκριμαλντι
και οι 2 δουλειες ειναι μαυρες κιολας..μονο η εταιρειαρα μου πλερωνει εισφορες...XRISTOS71 said:τρίπλοθεσιτης δηλαδη ;;;
και μετα μιλάνε για ενέργεια !!!!
ΣωστόςSamion said:και οι 2 δουλειες ειναι μαυρες κιολας..μονο η εταιρειαρα μου πλερωνει εισφορες...
Τι σχεση εχει που δουλευει; Κι ο εκαστοτε υπουργος υγειας δουλευει στον τομεα της υγειας αλλα οι περισσοτεροι εχουν "μαυρα μεσανυχτα" και αδιαφορουν για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι ασθενεις.Να σε προστατεψω θέλω και εσυ μου την λες και απο πάνω ;;;
Γνωρίζεις τι δουλειά κάνει ο Samion πχ για παράδειγμα ; προφανώς και όχι !!