• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λες να παιρναν οι χειρουργοι για να μαθουν αν θα πετυχει η εγχειρηση;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πφφφφφφφφ, κι η δική μου έχει πει κατά λέξη : "μάνα είσαι εσύ, όλο ταξίδια κι εκδρομές με πας"

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ευτυχώς εμένα δε μιλάνε τόσο πολύ ακόμα :D
:haha: :haha:
Το κορυφαίο : φιλοξένησα μια μέρα μια κοπέλα από τη φινλανδική επαρχία.
Εδειξα φωτογραφίες στην κόρη μου για τη Φινλανδία, της την έδειξα στην υδρόγειο, της είπα για τη Λαπωνία,τους ταράνδους,το Ροβανιέμι, το βόρειο σέλας και την έλλειψη φωτός το χειμώνα και στο τέλος τη ρωτάω αν θέλει να με ρωτήσει κάτι ακόμα για τη Φινλανδία.
Απάντηση : "Μαμά,στη Φινλανδία έχουν οικονομική κρίση; " :roll: :roll:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Μετα απο μηνες στα νοσοκομεια,μπαινω στο οφτοπικ και βλεπω αναφορες για τη δημοσια υγεια...η δικη μου αποψη συνοψιζεται στο : τα δημοσια νοσοκομεια δεν παιζονται σε υλικοτεχνικες υποδομες και εμπειρια προσωπικου απο κανενα ιδιωτικο-παρ´ολα αυτα λογω κρισης εχουν τεραστια προβληματα και ελλειψεις τα οποια μπορουν να αποβουν και μοιραια. Οι ελλειψεις αυτες διαπιστωνονται και στα ιδιωτικα,τα οποια,οταν τα πραγματα ζορισουν,παλι στα δημοσια θα στραφουν.

Αν θελετε να μιλησουμε για αλλους κλαδους της δημοσιας υγειας,οπως τα κεντρα ψυχικων ασθενειων, οι ανιατες ασθενειες, αλλη κουβεντα με πολυ πονο.

Επι τη ευκαιρια να κανω μιανευχη: Μακαρι ως κοινωνια να σταματησουμε να θεωρουμε την ασθενεια ως ταμπου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic