GTS
Member
..ή μήπως επειδή ΣΚΑΝΕ.
Χεχε πιθανοτατα ναι!!..ή μήπως επειδή ΣΚΑΝΕ.
Τα πιο πολλά είναι ένα 20ευρο. Φαρδύ πλατύ στο πάτωμα του super market και κανένας γύρω του.Πόσα είναι τα πιο πολλά "χοντρά" που έχεις βρει στο δρόμο? Γιατί εγώ είχα βρει 25 ευρώ και είχα χαρεί πολύ.
Ένας φίλος έχει βρει πάνω από 2 φορές 50 ευρω.
Όχι, δεν ονειρευόμουνα ούτε Google ούτε Μπριτάνικα εκείνη την ώρα...καλά ο ταβέρ εχει γκουγκλάρει ολες τις λέξεις και εχει ανοίξει μέχρι
την μπριτάνικα
""Ελευθερωθηκαν"* τα παλιογουρουνια και τα εκαναν ολα χαλια/ανακατα.Για να δούμε ποιός θα το μεταφράσει.
Ξεκατσίρισαν τα παλιόγουρνα και τάκαναν τσάτσαλα μάτσαλα.
υγ
πιστεύω η βαλιτσούλα πούνε Νιγριτνή
Τα επακόλουθα του χθες .... δεν είναι τίποτα !!!!ευαγγελια said:Σήμερα δεν είναι καθόλου καλη μέρα .....
Μπα ! Φουλ στα νεύρα !!Τα επακόλουθα του χθες .... δεν είναι τίποτα !!!!
Είναι το τυχερό σου.Εγώ πιο συχνά πέφτω πάνω σε ψιλά.Τα πιο πολλά είναι ένα 20ευρο. Φαρδύ πλατύ στο πάτωμα του super market και κανένας γύρω του.
Κάποιες φορές 5ευρα και μια φορά 10ευρο.
Το σύνηθες είναι νομίσματα σε ποικιλία. Πρόσφατα βρήκα 85 λεπτά μαζεμένα.
Αλλη φορά πήγα να αφήσω το κράνος στην ειδική θήκη φύλαξης μεγάλου καταστήματος, διαλέγοντας μια τυχαία θέση από τις πολλές άδειες. Το 2ευρο με περίμενε στη σχισμή.
Μου συμβαίνει πολύ συχνά να "πέφτω" επάνω σε νομίσματα. Σε σημείο που πλέον με κοροϊδεύουν.
Τυχερός ο κολλητός.Λόττο,λαχεία κλπ...πώς τα πάει?Αν δεν παίζει,ας παίξει...O κολλητος μου βρηκε εξω απο τραπεζα φακελο με 4000€. Το παρεδωσε στην αστυνομια, δεν τον αναζητησε κανεις και μετα απο λιγο καιρο τον καλεσαν για να του τον δωσουν...