karfitsa
Member
Εξαρτάται.. Δε μας δίνεις λινκ να το κοιτάξουμε;Αν ένα ξενοδοχείο έχει 125 κριτικές στο booking και βαθμολογία 8,5 ενώ στο tripadvisor έχει μόνο 9 κριτικές (που δεν λένε τίποτα το αρνητικό) και δεν το βρίσκετε και πουθενά αλλού στο ίντερνετ, το κλείνετε;
Είμαι on topic, σόρρυ
ποτέ μου δεν κλεινω δωματιο με λιγότερες απο 780 αρνητικες κριτικες. Ειναι θεμα σταθεροτητας και αποφυγής ανατροπης. Πραξε κατα συνειδηση.Αν ένα ξενοδοχείο έχει 125 κριτικές στο booking και βαθμολογία 8,5 ενώ στο tripadvisor έχει μόνο 9 κριτικές (που δεν λένε τίποτα το αρνητικό) και δεν το βρίσκετε και πουθενά αλλού στο ίντερνετ, το κλείνετε;
Είμαι on topic, σόρρυ
Αυτό που λέω είναι ξενοδοχείο φάντασμα. Δεν υπάρχει πουθενά. Και οι 125 κριτικές στο βούκινγκ από επισκέπτες-φαντάσματα θα είναι. Λέω να το κλείσω.ποτέ μου δεν κλεινω δωματιο με λιγότερες απο 780 αρνητικες κριτικες. Ειναι θεμα σταθεροτητας και αποφυγής ανατροπης. Πραξε κατα συνειδηση.
RedrumΜα ποιό είναι αυτό το ξενοδοχείο-φάντασμα? Το "Θέα" απο την Λάμψη? Για πες μας το ονοματάκι του να κάνουμε μια ερευνα.