• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

paefstra

Member
hi guys!!! Εκλεισα εισιτηρια με το αγορι μου για Ρωμη (ουάουυυ!!!) με την Ryan, αλλά έκανα ενα μικρο λαθάκι με τα ονοματα. Δεν ειναι σημαντικό αλλά μήπως εχω πρόβλημα?
Στο όνομα αντί για Αφροξυλάνθη Σαβουρίδου, μπερδεύτηκα και εγραψα Ευτερπη Χαιβάνογλου. Δεν το θεωρω τρομερο λαθος, αλλά καμιά φορά μερικοί υπάλληλοι είναι περιεργοι και μπορεί να μου κάνουν μανούρα. Λέτε να εχω θέμα για ένα τόοοσο δα μικρό λαθάκι? Οχι εεεε?
Γιατί δεν κάνεις αίτηση στο Ληξιαρχείο για αλλαγή ονόματος; Όλα εμείς θα τα λέμε πια...http://www.odigostoupoliti.eu/allagi-kiriou-onomatos/#sthash.NEp5XIxM.dpbs

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Να 'στε καλά βρε παιδιά, με κάνατε και γέλασα!:haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
με τις ως άνω διαστασεις (40x50x60), φιλτατη, δεν θα μιλουσαμε για παιδιά, αλλα για hobbit

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Δεν λες ουτε τι προγραμμα μιλιων εχεις, ουτε τα αεροσκαφη.γιατι αν πετυχεις το Dreamliner της China περιττευει καθε αντικειμενικα συζητηση. Υποκειμενικα China Southern ακομα κ στο 332. Σαφως καλυτερο προιον.
787 με την China Southern, A330 και 773 με την Air China, αλλά η Air China έχει και μεγαλύτερη αναμονή. Ποια συμφέρει καλύτερα όσων αφορά το πρόγραμμα μιλίων για να ξεκινήσω; Για να κατέβω και να δω λίγο Καντώνα (ή Πεκίνο) αρκεί μια transit visa έτσι;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
787 με την China Southern, A330 και 773 με την Air China, αλλά η Air China έχει και μεγαλύτερη αναμονή. Ποια συμφέρει καλύτερα όσων αφορά το πρόγραμμα μιλίων για να ξεκινήσω; Για να κατέβω και να δω λίγο Καντώνα (ή Πεκίνο) αρκεί μια transit visa έτσι;
China Southern ασυζητητι! Υπεροχο αεροσκαφος κ ανωτερο σερβις. Πεκινο ανετα ως 24 ωρες νομιζω χωρις τπτ, ως 72 με διαμονη. Βρες τι ισχυει τωρα.
Να ξεκινησεις τι?τωρα νεο προγραμμα μιλιων? Αν χρησιμοποιεις Αιγαιου, οντας ελλην, miles and bonus και AirChina, αλλιως μακραν Flying blue. Δεν θα διαλεξεις ομως με βαση μια νεα καρτα μιλιων. Μονο αν ηδη ειχες θα μετραγε λιγο. Παρε China southern και καλο ταξιδι!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Παρασκευη βραδυ ειναι ωραια μερα να παιζεις χαρτια. Παντα με μια στυλατη τραπουλα φυσικα. Burraco time.
uploadfromtaptalk1397243857619.jpg

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ειναι αυτη η τραπουλα που σου δινουν οταν η πτήση σου εχει καθυστερηση πανω απο 2,5 ωρες και οι φιλοι σου εχοντας διαλεξει τους πειρατες του Αιγαιου βρισκονται ηδη στους Αετους ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic