XristinaK
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Ξέχασες τον Ψινάκη.Δεν είναι δ.σύμβουλος αυτός;Προβλέπεται να γίνει κανά ντιμπέιτ για τις δημοτικές; Γουστάρω να δω Κασιδιάρη με Καμίνη, Βαλλιανάτο, Κακλαμάνη, Αρούλη συν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προβλέπω να είναι η εκπομπή του αιώνα. Ποιο Ερωτοδικείο, ποιο Μακελειό, μιλάμε για το κουβί με τις τρελές, να βάλουν και Πρετεντέρη για συντονιστή να δέσει το γλυκό. Αφού κοστίζουν που κοστίζουν οι εκλογές, να τις απολαύσουμε τουλάχιστον.
και καλά η ανία , αμα παθαινεις ναυτια οπως εγω που μεχρι Αιγινα ζαλιζομαι ?Ήταν βίτσιο, όπως λες, δεν ήταν πετοφοβικοί. Απλά ήθελαν να διασχίσον τον Ατλαντικό με πλοίο και βρήκαν αυτόν τον τρόπο. Αφού τους άρεσε, μαζί τους. Εγώ πάντως ούτε στο χειρότερο εχθρό μου τέτοια βαρεμάρα, πόσα βιβλία πια να κουβαλάς μαζί σου;
Εκτος οτι ειναι στο Νταχαου...το ακουσες λαθος η μοιαζει τοσο πολυ ο Ζαχαριαδης με την Αννα Φρανκ?Μόλις πληροφορήθηκα, με καθυστέρηση μηνών είναι η αλήθεια, ότι ο αγαπημένος μου από όλους τους Χρυσαυγίτες συνελήφθη.
Μιλάω για εκείνο το ον που είχε πάει εκδρομή στο Αουσβιτς, έβγαζε φωτογραφίες με κωλοδάχτυλα στην Άννα Φρανκ και σχολίαζε ότι το ψωμί που έβγζαν οι φούρνοι είναι το "καλύτερο ΧΑΧΑΧΑΧΑ".
Ηγήθηκε λέει τάγματος εφόδου. Καλά, αποκλείεται, πρόκειται για παρανόηση.
http://www.bloko.gr/diafora/o-xrysa...-aoysbits-einai-o-syllhftheis-twn-xaniwn.html
Πολύ απλά η εκπαιδευτική εκδρομή που πήγαν ήταν πληρέστατη και περιλάμβανε και Άουσβιτς και Άννα Φρανκ, απλά στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι μόνο οι φωτό από Νταχάου. Ήταν πλήρης η εκδρομή λέμε.Εκτος οτι ειναι στο Νταχαου...το ακουσες λαθος η μοιαζει τοσο πολυ ο Ζαχαριαδης με την Αννα Φρανκ?