GTS
Member
Πραγματικά! Χθες ήταν στη θάλασσα μόνο, σήμερα έφτασε και Αργυρούπολη.
Τί απίστευτη ομίχλη είχε σήμερα νωρίς το πρωί στα νότια προάστια! Δεν έβλεπες τη μύτη σου.
Αχάριστοι, γίναμε London κι εσείς γρινιάζετε...Πραγματικά! Χθες ήταν στη θάλασσα μόνο, σήμερα έφτασε και Αργυρούπολη.
και στη Λιοσίων!!!Πραγματικά! Χθες ήταν στη θάλασσα μόνο, σήμερα έφτασε και Αργυρούπολη.
Ναι, αν και δεν πρόκειται ακριβώς για ανακάλυψη, γιατί γνώριζαν την ύπαρξή του, απλά μάλλον αποφάσισαν τώρα να το αξιοποιήσουν για μπίζνες. Είναι εντυπωσιακό πάντως, (αν όντως είναι πραγματικές οι φωτό)!Εάν είναι πραγματικές οι φωτογραφίες, μιλάμε για αξιοθέατο παγκοσμίου βεληνεκούς.
Εάν είναι πραγματικές οι φωτογραφίες, μιλάμε για αξιοθέατο παγκοσμίου βεληνεκούς.
Πρόκειται για πραγματική πόλη που καλύφθηκε από τα νερά μετά την κατασκευή του φράγματος στον Xin'an ποταμό το 1959. Στο google search images υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες, ενώ στο youtube και βίντεο από κατάδυση.Ναι, αν και δεν πρόκειται ακριβώς για ανακάλυψη, γιατί γνώριζαν την ύπαρξή του, απλά μάλλον αποφάσισαν τώρα να το αξιοποιήσουν για μπίζνες. Είναι εντυπωσιακό πάντως, (αν όντως είναι πραγματικές οι φωτό)!
Θεσσαλονίκη γίναμε θες να πεις...Αχάριστοι, γίναμε London κι εσείς γρινιάζετε...
υ.γ εγώ πάντως τη μύτη μου την έβλεπα...
Μου αρεσε πολυ πολυ πολυ...
Προτού ανοίξω την ιστοσελίδα μού ήρθε να προτείνω και εγώ με τη σειρά μου αυτή: