karfitsa
Member
πφφφφφ...χαλια ειναι...Τι μαστιγα ειναι αυτη με τα μουσια πια? Πλεον 9 στους 10 αντρες με μουσι!!! Πφφφ
πφφφφφ...χαλια ειναι...Τι μαστιγα ειναι αυτη με τα μουσια πια? Πλεον 9 στους 10 αντρες με μουσι!!! Πφφφ
Δεν εχεις δει εμενα, γι αυτο το λες...πφφφφφ...χαλια ειναι...
Ναι, αλλά αν απαιτεί authentication, τότε δε γίνονται index από search engines, δεν "παίζει" η ανταλλαγή links, share σε social media κλπ. Τα κείμενα που έχουν ΗΔΗ γραφεί στο social forum, έχουν γραφτεί (από όσους έχουν γραφτεί) στη λογική ότι είναι για "εσωτερική" κατανάλωση μόνο, και η ξαφνική δημοσιοποίησή τους, μάλλον δεν ωφελεί.Δεν ισχύει αυτό που λες, αφού το να γίνει κάποιος μέλος δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω από λίγα δευτερόλεπτα χρόνου, άρα όποιος ήθελε τάβλεπε και πριν.
Πράγματι, πόσο μα πόσο χαμηλά έχω πέσει κατά καιρούς στο social...Ναι, αλλά αν απαιτεί authentication, τότε δε γίνονται index από search engines, δεν "παίζει" η ανταλλαγή links, share σε social media κλπ. Τα κείμενα που έχουν ΗΔΗ γραφεί στο social forum, έχουν γραφτεί (από όσους έχουν γραφτεί) στη λογική ότι είναι για "εσωτερική" κατανάλωση μόνο, και η ξαφνική δημοσιοποίησή τους, μάλλον δεν ωφελεί.
Αν, από την άλλη, η νέα πλατφόρμα δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργικότητα, θα πρέπει να βρεθεί κάποια άλλη λύση.
Χαχαχαχα, λαμε, λεοπαρ γοβες, τακουνια κλπ, ολα στη φορα...Πράγματι, πόσο μα πόσο χαμηλά έχω πέσει κατά καιρούς στο social...
Η εν πολλαις αμαρτιες περιπεσούσα γυνή. Και να φανταστείς ότι η μαμά μου νομίζει ότικάνω καριέρα στην όπερα. Τι κατάντια....Χαχαχαχα, λαμε, λεοπαρ γοβες, τακουνια κλπ, ολα στη φορα...
...εμπλεξες κοριτσι μου...ωιμεΗ εν πολλαις αμαρτιες περιπεσούσα γυνή. Και να φανταστείς ότι η μαμά μου νομίζει ότικάνω καριέρα στην όπερα. Τι κατάντια....
δεν υπαρχει...δεν γινεται..