paefstra
Member
Αυτό που λες είναι άτοπο. Όλοι ξέρουμε ότι τα βρακιά του παζαριού Σπερχειάδας είναι τα καλύτερα.Κι εγω που δια βαζα χαλια.δεν ξερω και να βαζω τονους,χαλια βρε,οπως αστα ειμαι χαλια.. ΧΑΛΙΑ ΒΡΑΚΙΑ..
Αυτό που λες είναι άτοπο. Όλοι ξέρουμε ότι τα βρακιά του παζαριού Σπερχειάδας είναι τα καλύτερα.Κι εγω που δια βαζα χαλια.δεν ξερω και να βαζω τονους,χαλια βρε,οπως αστα ειμαι χαλια.. ΧΑΛΙΑ ΒΡΑΚΙΑ..
Μπα απο ζεστη δεν μας λειπει. Εμεις φθασαμε 30 αρια χαλαρα, αλλα air condition δεν αναψαμε γιατι λεφτα ΔΕΝ υπάρχουνΔεν την παλεύει ο καιρός στη Μελβούρνη. Από το καταχείμωνο με 6 βαθμούς, 25 σήμερα και air condition στο αμάξι.
θα ξέρεις φαντάζομαι DEF ότι έχει εκεί μια μεγάλη κρητική κοινότητα και κάποια στιγμή θαρχίσουν και στη Μελβούρνη εορτασμοί των 100 χρόνων της Ένωσης. αυτά προς ενημέρωση σου σαν κρητικός ...Δεν την παλεύει ο καιρός στη Μελβούρνη. Από το καταχείμωνο με 6 βαθμούς, 25 σήμερα και air condition στο αμάξι.
Δεν είναι αυτό, είναι ότι είναι άτομα που ούτε στην Ελλάδα θα είχα πάρε δώσε. Εκτός αυτού, με κοιτάνε ακόμα και τώρα 10 μήνες μετά σαν αξιοθέατο επειδή ήρθα εδώ με sponsor.Δεν μας συμπαθεις σαν λαο, ε;